Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Juny del 2020

Torrent CF, Adisto y centres educatius recapten fons per la crisi

Associacions, col·lectius, empreses o particulars s’han unit en diferents propostes, però totes amb un punt en comú: ajudar a tots els veïns i veïnes que ho necessitaven.

Torrent C.F. encara té activa un compte bancari per a realitzar donacions perquè cap família es quede arrere. El número del compte és: ES17 3118 2024 1027 2001 5098; poden fer-se ingressos des d’1 € fins al dia 15 de juny.

 

Com no podia faltar, ADISTO, associació que sempre col·labora en tot el que se li proposa, està confeccionant una sèrie de turbants per a evitar que les persones que hagen de treballar amb màscara i, per tant, fer ús d’elles durant moltes hores, puguen estar més còmodes i protegir-se les orelles.

 

Per part seua, Col·lectiu Soterranya no ha parat ni un sol moment i des del principi va estar fabricant viseres solidàries per a repartir pels centres de salut, residències i hospitals o comerços de primera necessitat. Ara, han tornat a posar en marxa el seu taller social de Bicis Per a Totes, donant resposta a les peticions i la necessitat de tantes persones de disposar d’aquest mitjà de transport i que no poden adquirir.

 

Finalment, la comunitat educativa ha estat molt involucrada i ha desenvolupat diferents propostes, com ‘Tirem avant amb art’, una iniciativa de el IES Tirant lo Blanc consistent a adornar els balcons i finestres de cors verds per a donar esperança i reconèixer la gran labor de tots els professionals que han treball pels altres.

 

El alumnat de MontSió també va participar en un projecte per a animar a les persones majors pertanyents a la residència Santa Elena, per la qual cosa els van escriure cartes amb missatges d’esperança, un gest que va emocionar als receptors d’aquests correus. D’altra banda, les AMPAS de Veles e Vents, Antonio Machado, Federico Maicas, Sant Pasqual i Miguel Hernández es van unir per a confeccionar màscares.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.139.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.