Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Juny del 2020

Les instal·lacions esportives de Torrent, espais lliures de COVID-19

El complex Anabel Medina ha rebut una nota de “Excel·lent” en tots els elements susceptibles de contagi, com a parets, tiradors o bancs

Des que la capital de l’Horta Sud reprenguera l’activitat esportiva en les instal·lacions a l’aire lliure amb l’entrada en vigor de la Fase 1, la prioritat de l’Ajuntament de Torrent ha sigut des del primer moment la seguretat de tots els torrentins i torrentines. D’aquesta forma, el pavelló Anabel Medina, les pistes d’Atletisme de Parc Central i el Trinquet municipal han seguit una sèrie de protocols d’actuació en matèria sanitària i higiènica contra el COVID-19, que van començar anteriorment a la seua reobertura i que continuen duent-se a terme diàriament.

 

Emmarcat en el ‘Pla municipal de desescalada esportiva de la FDM’ es va realitzar un procés de desinfecció complet en les instal·lacions Anabel Medina; unes actuacions per a oferir als seus usuaris i personal al seu càrrec les màximes garanties possibles de seguretat enfront del coronavirus.

 

Concretament, el pla contemplava la desinfecció prèvia a l’obertura de les instal·lacions amb l’última tecnologia, centrant-se en tots els elements susceptibles de contagi, tant els materials de treball de les diferents modalitats esportives com els edificis i pistes esportives de la instal·lació. Després d’aquest primer pas es va encarregar i va realitzar una anàlisi de les superfícies, com a parets, tiradors, polsadors, bancs, elements inodors o taquilles a MicroAmbient (Empresa de Salut Pública), que va corroborar que les instal·lacions estaven lliures de virus i va facilitar un resultat d’Excel·lent, major nota que es pot concedir, amb una valoració del 100% de qualitat de les superfícies.


Igualment, tal com està la situació actual, es realitzarà un altre control del mateix tipus el mes de setembre, i s’establirà un sistema de seguiment almenys amb un control cada quatre mesos durant 2021.

 

Pistes d’Atletisme

Quant a l’empresa AQA Parc Central, després de fer unes tasques de desinfecció exhaustives en les seues pistes d’atletisme abans de la seua reobertura al públic, ha rebut el certificat “Free COVID-19” de la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València, en la qual fa constar que les instal·lacions han implantat les mesures necessàries per a complir amb tots els requisits i recomanacions realitzades per les autoritats pertinents

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.187.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.