Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Juny del 2020
POLÍTICA

Torrent pacta per unanimitat aprovar un Pla d'Actuació Municipal anticrisi

Els cinc partits amb representació municipal han acordat un document amb 96 actuacions davant la pandemia

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, i portaveus i representants de tots grups municipals han presentat conjuntament davant la premsa el Pla d'Actuació Municipal amb mesures per a superar la crisi del Covid-19 que serà presentat per a la seua aprovació en el ple ordinari d'aquest mes de juny. Part del pla ja s'ha executat en part amb una disposició de 1,1 milions d'euros, però encara es desconeix la partida pressupostària que tindrà disponible el PAM anticovid-19.

L'elaboració del pla es va anunciar el mes passat i després de diverses setmanes de treball ha sigut acordat per tots els grups municipals, que han unit esforços en les últimes setmanes per a elaborar un document conjunt.  L'alcalde Jesús Ros, i líder del partit socialista, ha explicat que “des del primer moment hem volgut posar en valor el treball de manera conjunta de tots els grups polítics i del personal funcionarial de l'Ajuntament perquè, quan hi ha un problema, com en aquest cas la situació generada pel COVID-19, hem demostrat estar a l'altura de donar solucions consensuades i desenvolupar totes les actuacions necessàries per a donar resposta als problemes que puguen tindre els torrentins s i torrentines".

Raúl Claramonte, portaveu de Ciutadans, partit que governa en coalició amb el PSOE, ha aprofitat per a declarar que “a l'Ajuntament de Torrent hem sigut pioners i hem deixat de costat les nostres ideologies per a pensar en tots els veïns i veïnes, perquè ells són els primer per a aquesta corporació municipal”.

Des de l'oposició, els tres partits han donat suport a un text que ha acollit propostes de totes les formacions. Amparo Folgado, que no assistit a la foto, ha delegat en el representant del Partit Popular, Salvador Císcar, ha expressat “que ens trobem enfront d'un repte, i tots els grups hem aportat les nostres propostes per a crear aquest document que abasta diferents aspectes”.

En la seua intervenció, Pau Alabajos, portaveu de Compromís, ha manifestat que “el PAM és un document que pensa en el benestar de les persones, recollint moltes mesures perquè les persones més vulnerables no que queden arrere, així com el suport a l'activitat comercial i hostalera”.

L'últim torn de paraula ha sigut per a Antonio Martínez, representant de VOX, que ha substituït a Salvador Benlloch, que no ha estat en la reunió. Martínez ha conclòs agraint a l'equip de govern “per deixar que aportem les nostres idees a aquest treball, en el qual creiem que han de tindre una gran rellevància potenciar la creació d'ocupació”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.5.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.