Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Juny del 2020
ECONOMIA

ACST presenta l’APP del “Comerç de Confiança” de Torrent

Pots descarregar l’APP per a Android per google play o per a Iphone al appstore

L’Associació de Comerciants i Serveis de Serveis de Torrent posa en marxa una APP amb l’objectiu de donar confiança als clients i que la ciutadania conega els comerços i empreses de serveis de la nostra ciutat que han pres les mesures oportunes per a garantir una compra segura amb motiu de la crisi del COVID-19. La iniciativa ha distribuït quasi 1.000 pantalles de protecció facial, així com vinils informatius, entre els més de 300 comerços de la ciutat de Torrent que s’han sumat ja a la campanya i la nova APP.

 

L’Associació de Comerciants va posar en marxa, coincidint amb les fases de desescalada, una campanya de suport al teixit empresarial local amb el regal d’un vinil informatiu, per a col·locar a les portes i aparadors dels negocis, que constata que els establiments són «segurs» en la seua reobertura al públic. El cartell ja ha començat a instal·lar-se entre els més de 300 negocis que l’han sol·licitat i que, durant aquests mesos de crisis, han rebut informació diària i material informatiu per a adaptar els seus negocis.

 

Segons Iván Valls, director de ACST: “els organismes oficials certifiquen que aquests comerços i empreses han rebut la informació (i material) pertinents  en seguretat.” A més, des de l’entitat torrentina, també estan entregant, amb motiu de la campanya, pantalles de protecció facial amb l’objectiu d’afavorir tant la seguretat dels comerciants, com la dels seus clients.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que «els clients sàpien que el negoci ha pres les mesures d’higiene i seguretat oportunes per a combatre el *Covid-19» i que es tracta, tal com es pot llegir en el lema de la campanya, d’un "Comerç de *Confiança". L’associació engloba a més de 300 negocis locals de diversos sectors que han vist reduïts els seus ingressos de manera dràstica per l’estat d’alarma.

 

Asessorament durant la crisi Covid

Durant aquests dos mesos, ACST, que forma part de la directiva de la Confederació Valenciana de Comerç representant oficialment als comerços de la ciutat de Torrent, ha estat en continu contacte amb els seus associats fent de transmissor de les decisions que s’anaven prenent a nivell estatal, autonòmic i municipal.

 

D’igual manera, ha prestat la seua col·laboració per a tramitar les ajudes que s’han convocat des del *Ajuntament de Torrent per a les PIMES i Autònoms que ascendeixen a quantitats que van entre els 350 i 700 euros en concepte de despeses recurrents i lloguer respectivament.

 

Cal ressaltar que l’associació, coincidint amb la crisi del COVID-19, ha superat el número de 300 negocis associats, la quantitat més alta des de la seua fundació al novembre de 1984 i que fa justícia a la intensa labor informativa, i de suport al comerç local, que l’entitat ha realitzat en aquests moments de crisis.

 

Segons Valls: “Amb motiu d’aquesta crisi del COVID-19, el teixit comercial ha sigut conscient de la importància de pertànyer a una associació professional que l’informe i defense els seus drets. Una associació és una mica més que l’organització d’un esdeveniment puntual (una fira comercial, una campanya, una xarrada empresarial, etc.), és un organisme que ha de treballar professionalment, diàriament, per a fer costat als seus negocis associats quan més ho necessiten.

 

Durant aquests mesos hem rebut desenes de crides i emails diaris sol·licitant informació de tota mena (subvencions, ajudes, ERTEs, condicions de les fases de desescalada, adequació de locals comercials, Etc.), i això ha suposat un increment de més de 50 noves altes en la nostra massa social.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.234.45.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.