Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Juny del 2020
POLÍTICA

Reobri el Centre Comercial Les Amèriques amb el passe a la fase 2

La ciutat de Torrent va iniciar la nova situació de desescalada dilluns amb novetats al comerç i activitats en grup de 15 persones

El Ministre de Sanitat, Salvador Illa, va anunciar la passada de València, Alacant i Castelló, atés que el criteri geogràfic acordat per a passar de fase es va modificar i va deixar de prendre’s com a referència el departament de salut. Per tant, Torrent podrà obrir el Centre Comercial Les Amèriques, i els seus centres culturals amb un terç de l’aforament. A més, els torrentins ja poden anar a la platja a la costa. 

 

Entre les principals mesures, publicades en el BOE i recollides es troba la possibilitat de circular en grups de 15 persones. També s’han eliminat les franges horàries per a l’eixida dels xiquets al carrer i per a la pràctica de l’esport per a aquells territoris que hagen avançat a la Fase 2 del procés de desescalada. També s’eliminen les limitacions en el nombre de vegades que es poden realitzar aquestes activitats diàriament.

 

A partir d’ara, els velatoris podran realitzar-se amb un límit màxim de 25 persones en espais a l’aire lliure o 15 persones en espais tancats. La comitiva per al comiat de la persona morta es restringeix a un màxim de 25 persones.També es permetrà l’assistència a llocs de culte sempre que no se supere un 50% del seu aforament.

 

Les noces poden realitzar-se en tota mena d’instal·lacions, públiques o privades, sempre que no se supere el 50% del seu aforament. Podran assistir un màxim de 100 persones en espais a l’aire lliure o de 50 persones en espais tancats. Com a novetat, es permet el consum en el local en taula sense superar el 40% de l’aforament, que les comunitats poden modificar entre amb els topalls del 30 i el 50%.

 

Obertura Centre Comercial Les Amèriques

En esta fase podran obrir també els centres comercials com Les Amèriques, que fins ara només tenia obert els locals exteriors. Amb la nova fase obrin 12 nous comerços que es sumen als centres de negocis interns, un total de 100 activitats de les prop de 200 locals comercials que té el centre comercial. En esta fase obriran les zones comunes al 30%.

 

En la nova fase també es podran obrir mercats a l’aire lliure, amb una limitació a un terç dels llocs habituals i limitant l’afluència per a mantindre la distància de seguretat de dos metres.

 

Finalment, els esportistes integrats en clubs participants en lligues no professionals poden realitzar entrenament bàsic .

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.212.87.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.