Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Juny del 2020

Hospitalaris i Contrabandistes arrepleguen aliments per a l'Economato

Les filaes han organitzat una arreplega que anirà destinada a l'Economat, que aten més de 500 famílies durant la pandèmia

La festa de Moros i Cristians se solidaritza amb la gent que ho està passant malament a consequència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19. Per este motiu les filaes Hospitalaris i Contrabandistes, han organitzat una arreplega d'aiments solidària que anirà destinada a l'Economato de Mare de Déu del Pòpul, que aten setmanalment a moltes families. 

 

El pròxim dissabte, 6 de juny, esperen arrpelgar aliments no pereibles, de primera necessitat, en la seua seu, situada a la plaça de Sant Roc, 20. Fan una crida pública per a tot aquell que vullga participar en la donació. Els aliments més demandats són: oli, macarrons, atún, paté, fideus, arròs, llet i sucre. També informen que tots aquells interessats en participar poden fer-ho amb la donació en el compte de l'Economat.

 

Els voluntaris de l'economat interparroquial, gestionat per Càritas de la parròquia de l'Asunción de La nostra Senyora, San José, Sant Lluis Bertrán i Ntra S. del Bon Consell, atenen durant els dies pandèmia a 500 famílies necessitades de Torrent. El local, situat al carrer Maestro Victoriano Andrés, 12, atén famílies on se'ls assigna una quantitat de productes bàsics (segons els membres de cada família) que poden adquirir cada 15 dies, aportant una xicoteta quantitat. 

 

Recordem que L'Economat es va iniciar al març de 2016. Fa quatre anys va sorgir la idea de posar-ho en marxa, davant la necessitat d'atendre més persones sense recursos a Torrent, i de promocionar a la persona en la seua pròpia responsabilitat i en el projecte. Cada dimecres, de 17 a 20 hores, obrin les seues portes per a atendre  els que el necessiten.  En l'actualitat la diòcesi de València compta amb més de 50 economats que atenen a més de 7.500 famílies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.56.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.