Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
RAÚL CLARAMONTE
Dilluns, 01 de Juny del 2020
CIUTADANS TORRENT

Solidaritat i sentit comú

Si alguna cosa he après d’aquesta crisi sanitària produïda per la COVID-19 és la solidaritat del poble torrentí i, per què no dir-ho, també de tot el poble espanyol. Possiblement no m’equivocaria si destaque igualment l’actitud dels diferents pobles d’Europa per a afrontar aquesta fatídica pandèmia.

 

Doncs la humanitat al complet, -des d’aquells professionals que estan treballant en primera línia com han sigut i són els sanitaris, els cossos i forces de seguretat de l’Estat, els treballadors en el sector de primera necessitat, així com la resta de la ciutadania-, ens hem armat de paciència i valor per a fer front a un virus desconegut i cruel. Aquest temps de confinament està sent una “lluita” dura per diversos motius. Primer, “l’enemic” no es percep de manera clara, però està ací i mata. A més, la “lluita” és individual i moltes vegades contra un mateix perquè les circumstàncies són molt canviants i la volta a la normalitat s’antulla difícil, assumint molts sacrificis.

 

Des de Ciutadans Torrent, en previsió del que podria passar i, per desgràcia, està passant, ens vam posar a la disposició del govern municipal des del minut un per a sumar i fer front al maleït coronavirus. Des del nostre compromís polític enteníem que era el moment d’unir esforços per a pal·liar els efectes d’aquesta crisi sanitària i no fer demagògia ni política partidista.

 

Dies abans que es decretara l’estat d’alarma, l’equip de govern va voler mantenir-nos al corrent a tots els grups municipals a través dels seus portaveus. I fins avui dia ho continuem fent, informant de cadascuna de les mesures que s’estan adoptant en benefici dels veïns i veïnes de Torrent. Sí, he dit va voler, perquè quan es va disparar la pandèmia no hi havia acord de col·laboració per al govern de la ciutat, encara que anàvem per bon camí. En l’actualitat, tots els veïns coneixen l’acord aconseguit per a l’estabilitat del govern de Torrent.

 

En aquest sentit, Cs Torrent, des de la responsabilitat, la coherència i la solidaritat, manifesta que en els pròxims tres anys aplicarem, a més de tot l’anterior, alguna cosa que considerem imprescindible: el sentit comú.Aquesta serà la nostra guia de treball, sobretot sentit comú. No hi hauria ni que dir-ho, però destaquem que l’equip de govern sempre ha mantingut aqueixa línia i la coherència en les seues accions. Especialment, en l’aplicació de les mesures a través del Pla d’Actuació Municipal 2020 de lluita contra la COVID-19 en el qual s’han fet partícips a tots els grups municipals. Sempre prioritzant el consens i la negociació perquè sabem que aquesta situació sense precedents ens afecta a tots.

 

Esperem que aquest període de la història de la humanitat passe prompte. El que és clar és que tots hem d’aprendre d’ell. Així mateix, serà clau que els valors ja mencionats estiguen presents en les decisions futures del nostre municipi per a comptar amb una adequada reconstrucció social i econòmica en la qual caldrà posar tota la nostra voluntat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.125.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.