Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
SALVADOR BENLLOCH
Dilluns, 01 de Juny del 2020
VOX

“Un govern mentider”

Estimats veïns, reprenc este fil després de setmanes d’absència forçada per, en primer lloc, expressar el meu condol a les que han patit la mort d’un familiar o amic, igualment agrair a tot el personal sanitari, personal de les residències de gent major, Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, a la UME i als que des del seu anonimat han fet possible que el proveïment dels productes més necessaris arribaran a la nostra taula cada dia, en definitiva, aquells que no han deixat de treballar en benefici dels altres i tot exposant-se a contagis.

 

Com comentava a l’inici, reprenc aquest fil després de setmanes d’arrest domiciliari (més que de confinament) a causa d’un govern negligent i mentider, que ha actuat tard, malament i sense cap intenció de reconèixer un sol error. Decretant lleis de dubtós compliment i confuses; sotmetent-nos a contínues pròrrogues innecessàries, amb l’única finalitat de donar eixida al seu full de ruta socialcomunista; i mostrant-reticent a fer test a la població quan als propis integrants del seu govern se’ls ha realitzat fins a en tres ocasions. La negligent actuació de el govern central no ha fet més que enfonsar l’economia espanyola, i per extensió la dels torrentins. En vistes de l’imminent impacte en el col·lectiu de pimes, autònoms i comerços; hem mantingut reunions en línia amb empresaris i associacions de comerciants per tal de conèixer les seues necessitats, les seues inquietuds i les seues propostes per evitar una caiguda econòmic a la nostra ciutat.

 

Hem presentat 35 mesures més per incloure en el marc de el Pla Municipal d’Actuació contra el Covid-19, entre les que es troben iniciatives de reactivació de el comerç local, l’ampliació temporal i sense recàrrec de l’espai de terrasses, la potenciació del CC Les Amèriques , el polígon Toll i L’Alberca o l’anul·lació d’aquelles partides pressupostàries no executables en 2020 i destinar-les a oferir suport econòmic als comerços, autònoms, empresaris i pimes de Torrent.

 

No és hora de fer castells en l’aire, sinó de trepitjar la realitat i apretar-se el cinturó municipal. Malauradament aquesta realitat econòmica ha donat un gir de 180 graus i urgeix reactivar el comerç i la indústria, perquè són el principal teixit productiu de la ciutat de Torrent; perquè som una ciutat viva, inquieta, emprenedora i summament treballadora. Vixca Torrent! Vixca València! Visca Espanya!

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.40.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.