Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Maig del 2020

El Sant Gregori disposarà de dos nous camps d’entrenament de futbol 5

El projecte està emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir” del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS),

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat aquesta setmana el projecte de ‘Millora de les instal·lacions esportives Sant Gregori’; unes actuacions per a adequar dos camps d’entrenament de futbol 5 que se situaran en dos espais que hi ha al costat de les graderies del camp 1. Per això, s’executaran diferents treballs per a reparar i millorar els elements existents sense afectar cap element significatiu i fonamental de l’edifici, estructural o de les instal·lacions. “Amb aquesta proposta ampliarem la capacitat i l’oferta d’activitats de les instal·lacions del Sant Gregori en dues zones que actualment estan en desús”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

 

El projecte està emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir” del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2019. Amb un pressupost de 63.222’50 euros es demolirà i retirarà el clos actual, reposant-lo per un metàl·lic i reparant els revestiments; es repavimentarán algunes zones amb formigó imprès; i es retirarà la gespa existent en les pistes de joc per a col·locar un nou. Finalment, s’instal·laran xarxes per a evitar l’eixida de pilotes a l’exterior i es dotarà de la corresponent instal·lació lumínica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.200.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.