Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:09:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Maig del 2020

L’Ajuntament incrementa les mesures de control i seguretat en les instal·lacions públiques

Des d’aquesta setmana es controla la temperatura dels empleats públics i la ciutadania en l’accés a la casa consistorial

L’Ajuntament de Torrent ha fet un nou pas per a protegir als torrentins i torrentines enfront del COVID-19 i ha adquirit controladors de temperatura per a les dependències municipals i un equip d’ozó per a la Policia Local, adaptant-se als nous protocols de prevenció. Així, des d’aquesta setmana es mesura la temperatura de totes les persones que accedeixen al consistori, tant del personal laboral com de la ciutadania que acudeix a gestionar els seus tràmits al TDIC. Amb una cambra, que se situa a una distància de seguretat, es pot detectar ràpidament qualsevol procés febril, ja que es mostra la temperatura de manera ràpida i eficaç en la pròpia pantalla amb l’objectiu d’alertar a les persones de la possibilitat de ser transmisores del coronavirus.

 

D’altra banda, la Policia Local també disposa d’un equip d’ozó amb el qual es poden eliminar tot tipus de virus i bacteris dels cotxes patrulla, així com de les estades menors de 50 metres. Amb aquests aparells, els vehicles que utilitzen els i les agents poden desinfectar-se després de cada ús d’una manera ecològica. Per a l’ús d’aquests generadors s’han de seguir unes mesures de seguretat per a la correcta aplicació i, al mateix temps, respectar els temps per a deixar actuar l’ozó i sempre amb la precaució de mantenir les portes i finestres del vehicle tancades durant la tasca.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.116.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.