Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Maig del 2020
ESPORTS

El Torrent CF espera amb il·lusió el sorteig per a la promoció d'ascens a tercera

La entidat taronja s'enfrontaria al borriana, muro o alacant en la segona quinzena de juliol

No hi ha data, però a la casa taronja la il·lusió per l'ascens a Tercera Divisió es barreja amb la impaciència de saber qui serà el primer rival en la promoció. La Federació Valenciana de Futbol ha anunciat les bases de la competició exprés a dos eliminatories de partit unic que es va aprovar dos mesos després de la paralització de la competició per la pandèmia del Covid-19.

 

El Torrent CF, com a segon del grup I, s'enfrontaría a un dels tres segons dels altres grups: Alacant, Borriana o Muro. Per a Santi Marín, entrenador del club taronja, no hi ha equips preferits. “La inactivitat ha trencat totes les dinàmiques, és impossible saber qui estarà millor o pitjor al juliol”, assenyala Marín, que pronostica una promoció “mundialística, amb poc futbol i molta tàctica en els primers minuts i molta rapidesa de joc en les segones parts”.

 

El tècnic del primer equip ha parlat amb els seus jugadors i els ha ficat al cap que l'ascens és possible. “En dos partits podem estar en Tercera, cal estar molt concentrats i bé físicament”. Sobre este aspecte, Marín ha assenyalat que si s'entra en fase 2 el dilluns que ve podran entrenar ja en grups de 10 jugadors. Abans del “mundial”, Santi espera poder treballar el joc i la tàctica sobre el camp en la fase 3. “Crec que al juliol ja podrem disputar entrenaments entre l'equip, per a preparar la promoció”, indica el mister del Torrent CF.

 

Proves PCR per als jugadors

En aquests moments, els jugadors poden entrenar-se amb distàncies de seguretat però sense contacte físic, però en la fase 2 està previsto que Sanitat done permís. El més probable es que si es manté l'estat d'Alerta, els jugadors haurien de realitzar-se una prova PCR. El que no està clar es si finalitza l'estat d'Alerta les proves ja no serien necessàries per a entrenar o disputar partits.

 

Des del club que presideix Victor Ventosa, no es volen llançar les campanes al vol, ja que fins que no se celebre el sorteig i Sanitat permeta jugar no volen il·usionar a la gent. Fins al moment, el club no ha volgut donar res per confirmat a la seua web i xarxes socials. Setmanes abans de la circular de la Federació Valenciana van apareixer rumors sobre l'ascens directe sense jugar la promoció. Una clàusula també adverteix que no es jugarà la promoció en cas que les condicions sanitàries ho impedisquen, dos circunstàncies que pesen molt encara pese a la reduccío de casos positius en les últimes setmanes.

 

La situació d'indeterminació afecta també de ple a la planificació de la plantilla del primer equip. Hi ha clubs que ja s'estan movent sabent que estaran en preferent o tercera, però el Torrent CF no sabrà en quina categoria estarà fins a finals de juliol. Malgrat això, fonts del club asseguren que ja s'estan mirant depenent de la categoria en la qual es trobe el club aquest estiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.129.100

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.