Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Maig del 2020
SUCCESSOS

Detinguts dos traficants després de una compraventa a una gasolinera de Torrent

Un helicòpter i una dotzena d'agents han participat en una espectacular detenció a plena llum del día en la rotonda de El Toll

Una dotzena de agents de la Policia Nacional han detingut a un pàrquing d'una gasolinera de Torrent a dos homes de 26 i 41 anys i nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els homes van ser interceptats a la rotonda de El Toll després d'haver realitzat una transacció d'aproximadament dos quilos de cabdells de marihuana a la gasolinera del àrea comercial. En el dispositiu han participat varios cotxes de policía secreta i fins i tot un helicòpter de la policía nacional que ha gravat tota la detecció des de l'aire. 

 

Un dels sospitosos estava sent vigilat després de l'aparició en un descampat d'Alaquàs (València) de diversos efectes, documents i materials procedents d'un laboratori dedicat a l'processat i elaboració de substàncies estupefaents. Desrpés de la detenció s'han trovat 750 plantes de marihuana a un xalet de Torrent. 

 

Els detinguts, un amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial. A un d'ells se li acusa de estar relacionat amb els efectes localitzats, així com que el mateix es podria dedicar també als robatoris amb intimidació a altres traficants -el que es coneix en l'argot com vuelcos- fent- passar per membre de les forces de seguretat.

 

Compravenda en una gasolinera de Torrent

Posteriorment els agents van descobrir que el sospitós podria tenir prevista una compravenda important de substància estupefaent que s'anava a realitzar en un pàrquing d'una gasolinera de Torrent, de manera que van establir un dispositiu de vigilància al voltant de el lloc. Els policies van observar com un home li lliurava una caixa precintada, caixa que va introduir a l'interior del seu cotxe per a continuació anar-se'n cadascun en els seus vehicles. Tots dos turismes van ser interceptats, podent comprovar els policies que al seu interior hi havia uns dos quilos de cabdells de marihuana, de manera que els investigats van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

 

Així mateix, es van realitzar dos registres domiciliaris. En xalet de Torrent es va localitzar material i infraestructura per a la plantació i manteniment d'unes 750 plantes de marihuana, que ja havien estat tallades, així com una bossa a l'interior hi havia uns dos quilos i mig de cabdells d'aquesta mateixa substància preparats per a la venda . En l'altra, habitatge situat a Manises, es va intervenir una placa de policia simulada, dues pistoles airsoft,1 llança espurnes per cotxe policial, dos permisos de residència d'estranger falsificats, així com uns 3.400 euros.

 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.60.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.