Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Maig del 2020
ECONOMIA

Els bars ja poden traure el 50% de les seues cadires i taules a la terrasses a Torrent

El pas a la fase 1 permet als hostelers començar a servir al aire lliure després dos mesos d'Estat d'Alarma

L'activitat hostelera ha donat un nou canvi visual al carrer. Des de primeres hores del matí els treballadors de la restauració de Torrent han començat a traure les cadires i taules a les seues terrasses. Encara que no amb total normalitat, l'activitat económica torna poc a poc. Des de hui dilluns 18 de maig també es permeten les reunions amb distància de fins a 10 persones, el que farà previsible la consumició de amics i familiars en bars i també en viviendes amb les distàncies de seguretat mínimes. 

 

Amb el pas a la Fase 1 de desescalada, els bars i restaurants de Torrent, que fins ara només podien servir menjar previ encàrrec, ja podran obrir les terrasses a partir del dilluns 18 de maig. Les terrasses hauran de ser només del 50% de la capacitat, per a continuar mantenint la distància social. Des de l'Ajuntament, s'està revisant ja l'espai de les terrasses per a que el sector puga ampliar l'espai que es tenía abans de l'estat d'Alarma. També es va decretar la suspensió del pagament de la taxa per ocupació de la via pública com a mesura d'ajuda. 

 

El sector de l'hostaleria va ser un dels més perjudicats divendres passat 8 de maig, quan el ministeri no va permetre finalment a l'àrea de salut a la qual pertany Torrent, passar de fase. Molts propietaris de bars encara hui no ho tenien tot clar, i no sabien quantes taules podrien traure al carrer. L'Ajuntament va a revisar les terrrasses per vore quines tenen posibilitat d'ampliar les cadires ocupant plaçes o lloc d'aparcament durante el periòde que dure la fase 1. En la fase 2 es permetrà el consum a l'interior dels locals amb un 30%. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.18.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.