Dijous, 04 de Juny del 2020

Actualitzada Dijous, 04 de Juny del 2020 a les 19:03:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Maig del 2020

Torrent concedirà ajudes de fins a 200 € a empreses i autònoms per a prevenció sanitària

La subvenció està destinada a la compra de material higiènic com a guants o màscares, però també per a l’adaptació dels locals instal·lant, per exemple, pantalles protectores

L’Ajuntament de Torrent ha acordat este matí noves ajudes a comerç i autònoms. Les noves ajudes seran per a la "prevenció sanitària en establiments’, una mesura inclosa en el ‘Pla d’Actuació Municipal 2020 de lluita contra el COVID-19’, que el consistori ha dissenyat per a atenuar els efectes de la crisi sanitària, econòmica i social generada pel coronavirus. El regidor d'Hisenda, Andrés Campos, han assenyalat a este periòdic que s'espera que este ajudes es puguen reglar el més prompte possible. "Queremos tenerlas disponibles en breve. Estimamos que entre que se regula y se publica pasarán unos 15 días aproximadamente", ha afirmat.

 

Així, amb la conformitat de tots els grups polítics, les empreses, comerços locals i autònoms rebran una ajuda de fins a 200€ vinculada a l’adquisició de productes sanitaris i higiènics, tals com màscares, guants o aparells de control febril; o bé per a realitzar actuacions d’adaptació dels seus locals al nou escenari, com la instal·lació de mampares protectores o la reestructuració o reordenació dels espais per a mantenir les mesures de distanciaments social.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Torrent dóna un nou impuls a les empreses, comerços i hostaleria local. Una mesura que se suma a les subvencions de fins a 700 euros incloses en el  “Pla de Xoc contra el COVID-19” o l’assistència al sector hostaler per a adaptacions dels seus locals i terrasses a noves condicions a través del telèfon 96 111 18 20.
 

Igualment, pròximament es podran en marxa altres propostes com les targetes de consum en comerç local parcialment bonificades, les campanyes publicitàries de foment del consum en comerç i empreses locals o el programa de digitalització dels comerços per a fomentar venda a distància o el reforç de programes de formació i contractació de persones incloses en programes d’ocupació, entre altres.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.230.154.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.