Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Maig del 2020

L’Ajuntament  informa sobre el procés d’admissió per al nou alumnat d’educació infantil

El termini per a presentar la documentació serà del 8 al 16 de juny i es tramitarà de forma electrònica

En la Web del Xiquet s’ha publicat un llistat informatiu sobre els centres escolars del municipi, així com el calendari de matriculació proposat per Conselleria per a Primària, ESO, Batxillerat, FP Bàsica i cicles formatius Grau Mitjà i Superior.

 

L’Ajuntament de Torrent comença amb els preparatius per a iniciar el procés d’admissió per al nou alumnat d’educació infantil del curs 2020 -2021. Un termini que s’obrirà el dia 8 de juny fins al 16 de juny, tramitant-se de forma electrònica. Per això, el consistori està informant a tota la ciutadania a través de la Web del Xiquet, un espai dedicat a totes les notícies i novetats en matèria d’educació i on s’ha publicat un llistat amb tots els col·legis, públics, privats i concertats, de la ciutat, perquè les famílies puguen conèixer-los a través de les seues xarxes socials o pàgines web, així com posar-se en contacte amb ells per via telefònica. Aquest document es troba en el següent enllaç: https://bit.ly/2zcsyhu. Al mateix temps, cada família rebrà a la seua casa una carta informativa per a ajudar-los en aquest procés tan important que inicia el camí educacional dels més xicotets i xicotetes.

 

Igualment, en la Web del Xiquet també es troba disponible el calendari d’admissió i matrícula dissenyat per Conselleria d’Educació, que inclou les dates d’educació infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP Bàsica i cicles formatius Grau Mitjà i Superior. Aquesta documentació pot visitar-se en el següent enllaç:

https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/educacio/admissio.html

 

D’altra banda, en la mateixa Web del Xiquet s’ha habilitat un accés directe al Formulari d’Inscripció al Canal d’Educació del consistori torrentí, perquè la Delegació d’Educació puga enviar per correu electrònic les noticies més destacades que es produïsquen en l’àmbit educatiu.

 

Com realitzar el procés d’admissió del nou alumnat?
Per a tramitar l’admissió de l’alumnat es podrà usar el Certificat digital emès per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV); el Sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve, eDNI, amb el seu respectiu lector; combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior; combinació del NIE i IXESP, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior; Número de Certificat de Registre de Ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior. En aquest sentit, l’Administració educativa habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.0.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.