Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Maig del 2020

Torrent, primer municipi d’Espanya que compta amb el Certificat de Seguretat Biològica COVID-19 per al seu transport urbà

Utilitzar el servei d’autobús a Torrent ara és més segur. L’empresa prestadora del servei de transport urbà, Urbans de Torrent, és l’única i primera signatura a Espanya que ha obtingut el Certificat de Seguretat Biològica COVID-19 per al seu transport urbà. Aquesta acreditació de l’Agència de Certificació de la Qualitat i el Medi Ambient (ACCM) garanteix les condicions òptimes de neteja i desinfecció dels vehicles i de la resta dels espais de l’empresa per als seus empleats i passatgers, així com el compliment de tots els protocols relacionats amb el COVID-19.

 

El regidor de l’àrea de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament de Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que “es tracta d’un valor afegit i un esforç des d’aquesta regidoria per a garantir i oferir als torrentins i torrentines aquest servei de transport públic amb les màximes garanties de seguretat i mesures d’higiene per als seus desplaçaments per la ciutat”.

 

A més, aquest dilluns 18 de maig està previst que s’incorpore un nou vehicle a la flota de TorrentBus i el mes de setembre un altre vehicle híbrid per a fomentar la mobilitat sostenible en la localitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.86.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.