Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Maig del 2020

Torrent passarà dilluns a la fase 1 amb obertura del comerç i reunions de 10 persones

Es podrà eixir del terme municipal pero el moviment estarà limit a la província de Valencia

Torrent passarà finalment a la fase 1 i no tindrà que esperar una setmana més. Des de dilluns 18 de maig es permetrà eixir al carrer en grups de fins 10 persones que no sigan de alt risc. També s'obrirà el comerç de fins a 400 m2 amb control de aforament del 50%. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i el director del Centre de Coordinació de Alertes i Emergències Sanitaries, Fernando Simón, han anunciat en roda de premsa les zones que pasen a fase 1. Torrent, al igual que la capital de la comunitat i altres 14 departaments sanitaris de la Comunitat Valenciana que van quedar-se en la Fase 0 fa una setmana passarán finalment a fase 1.

Un canvi important podrà ser el desplaçament a segones residències i també les reunions amb amics o familiars en bars o restaurants tant dins com fora del municipi. El cotxe podran viatjar tants ocupants com places tinga el cotxe, sempre que tots residisquen en el mateix domicili. Si no són convivents, només poden anar dues persones per fila, han de portar màscara i evitar el contacte entre ells.

 

 

Preparats per obrir dilluns com fa una setmana
Molts comerços de la ciutat es preparen des de dues setmanes els seus locals per obrir dilluns. Bars, restaurants i molts negocis estaven inclús comunicant events o fican cartels. També molts amics i familiars que havíen quedat la setmana passada podran quedar finalment al passar a la Fase 1. 

 

La setmana passada l'Ajuntament que estava preparant tot per a la supossaba obertura dels comerços. La policía local havia avisat de la possibilitat de que les terrasses dels bars començaren a utilitzar-se. També s'havia previst l'apertura de la biblioteca, o instal·lacions esportives al aire lliure. Finalment, tots han preferit esperar esta vegada amb la precaució de no anunciar res abans per si finalment no es confirmara. 
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.114.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.