Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Maig del 2020
ECONOMIA

La Llançadora d'Ocupació es transforma al format digital per el coronavirus

Les primeres reunions es faran l'ultima setmana de maig amb l'idea de tornar més tard al format presencial

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent començarà a funcionar l'última setmana de maig amb reunions virtuals a través de diferents aplicacions; amb la idea de tornar al seu format presencial al llarg de l'estiu, quan les autoritats sanitàries així ho permetin en els seus plans de desescalada. El programa funcionarà fins a mitjans de setembre;

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundación Telefónica, que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent a través d'IDEA'T, empresa pública del municipi dedicada a l'foment d'ocupació i formació, i el cofinançament de Fons Social Europeu, dins el programa operatiu poises

Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefónica han modificat i adaptat la metodologia de "Llançadores Connecta ocupació "perquè el programa comenci a funcionar a finals de maig en una modalitat en línia en 25 ciutats de tot el país, entre les quals es troba Torrent.    

La Llançadora Connecta Ocupació de la ciutat començarà a funcionar l'última setmana de maig amb 20 participants, que es reuniran de manera virtual a través de diferents aplicacions informàtiques per reactivar la cerca de treball amb noves tècniques i eines, acords a el nou mercat laboral. La idea és que pugui reprendre el seu caràcter presencial al llarg de l'estiu, quan les autoritats sanitàries competents així ho permetin.  

 

Garantir el programa 

"Al març adaptem els continguts d'Alfabetització Digital perquè l'activitat pogués continuar de forma telemàtica. Ara, tornem a fer un altre esforç per digitalitzar la metodologia de Llançadores Connecta Ocupació i poder seguir oferint orientació laboral a les persones en atur, especialment en aquest nou context que ens deixa el coronavirus ", explica Natalia Serrano, directora d'Ocupació de la Fundació Santa Maria la Real.  

"Ala Fundació Telefónica, creiem, ara més que mai, que hem d'acompanyar i donar suport a les persones en situació d'atur, a aquelles que ho estan passant malament amb aquesta crisi. La tecnologia ha d'estar a l'servei de les persones, i ambdues entitats hem treballat en digitalitzar les Llançadores Connecta Ocupació, perquè ningú es quede enrere en aquests moments en què cal estar preparats per construir junts el futur. La digitalització és una eina clau per reactivar l'economia i contribuir a rellançar tots els sectors productius. Ara és el moment de seguir a la banda dels nostres participants i ajudar-los a trobar una oportunitat laboral amb les Llançadores en digital", afirma Luis Miguel Olivas, director d'Ocupabilitat i Innovació Educativa de Fundació Telefònica.

La "Llançadora Connecta Ocupació" tindrà 20 participants, que es reuniran de forma virtual per reactivar la seva recerca de feina. Comptaran amb l'acompanyament i l'orientació d'un tècnic especialitzat de la Fundació Santa Maria la Real, que els guiarà per millorar la seva ocupabilitat i perseguir la seva inserció. Realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.52.235

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.