Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Maig del 2020
CULTURA

Torrent s'acomiada de la Fase 0 amb concerts online en directe d'artistes locals

Durant el cap de setmana hi hauran concerts de Juanjó Pérez, Raúl Ogalla, Pascual Andreu i Saray García

Diumenge arribarà el torn de gaudir de les meravelloses veus de Pascual Andreu i Saray García que, com sempre, deixaran als amants de la música clàssica i la lírica amb la boca oberta. A les 18 h. Seguidament, Raúl Ogalla, omplirà a partir de les 19 h les llars de tots els torrentins i torrentines de la seus música i la seus simpatia. I per tancar la programació d'aquesta Fase 0, el grup de teatre Cucurucú posarà el punt final a les 20 h amb l'obra "La bella florista", inspirada i basada en el musical My Fair Lady. 

Des que s'iniciés l'Estat d'Alarma i la població es va haver de quedar a casa, l'Ajuntament de Torrent va llançar una programació línia diària a través de la seva pàgina de Facebook, en horari de 11 hi 18 h. La iniciativa, que ha estat molt ben acollida per part de públic, ha comptat amb entreteniments per a tots els públics, edats i gustos. Així, els torrentins i torrentines s'han mantingut en forma practicant sessions esportives impartides per monitors de la Fundació Esportiva Municipal; o han gaudint d'activitats culturals com teatre, clubs de lectura (infantil i adult), teatre, contacontes, concerts; o han seguit els tallers de cant, de ganxet o de pintura. 

Amb l'arribada de la Fase 1, està programació que s'ha estat fent fins ara, es tancarà aquest cap de setmana amb magnificència amb concerts en directe d'artistes locals, a més de les activitats esportives de dissabte i diumenge a les 11 h. El tret de sortida el donarà Juanjo Pérez amb un concert el dissabte a les 18 h, en què el cantant presentarà la cançó que ha compost especialment per a aquests dies i que porta com a títol Quan podré veure'tdormir,dedicada a tot el personal sanitari que tant està treballant i ajudant a totes les persones. 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.211.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.