Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Maig del 2020

Corazones Abiertos dóna fundes per a bosses de quimioteràpia infantil

La idea de l'associació és donar aquestes fundes a les plantes dels Hospitals infantils de València. 

L'associació de dones de Torrent, Corazones Abiertos, està realitzant una campanya de creació de fundes fetes amb feltre que serveixen per a cobrir les bosses de la quimioteràpia dels xiquets i que emulen divertits dibuixos, personatges favorits de cadascun, mascotes etc. La idea de l'associació és donar aquestes fundes a les plantes dels Hospitals infantils de València. 


Des de l'associació comenten: “Amb aquesta idea tractem que els més xicotets puguen oblidar per un segon que són a l'hospital i l'habitació es converteix en un lloc més alegre, amé i segur per a ells.” Les voluntàries que formen part de l'associació són les encarregades de treballar des de casa, amb el sistema de cadena de favors, per a dissenyar les bosses infantils, perquè “Des de Corazones Abiertos estem convençudes que millorar l'estat d'ànim influeix positivament en el procés de curació de molts xiquets i xiquetes. Per això volem fer un passet més enllà en el nostre Projecte Social començant amb aquest nou objectiu.”


Assistència a pacients oncològics 
D'altra banda, des de l'associació continuen atenent presencialment les persones amb càncer que estan en els seus domicilis i necessiten ajuda per a realitzar les seues gestions. Les voluntàries s'encarreguen de recollir la seua medicació hospitalària, fer la compra o adquirir medicines de les farmàcies. D'aquesta manera també intenten que se senten menys soles mentre dura l'estat d'alarma pel coronavirus.

 

Les voluntàries continuen confeccionant coixins oncològics, un projecte que va nàixer a partir d'un avís: “l'associació va rebre la petició d'una dona amb la necessitat d'un coixí oncològic per a la seua germana amb càncer de mama. Ràpidament comprem tela i tot el necessari i una voluntària es va posar a la feina. Així funciona la nostra cadena de favors altruista. A poc a poc fem xicotetes donacions a dones que viuen amb discreció aquesta malaltia.”- comenten. L'associació realitza diferents activitats com a recollida de pèl per a donar-ho per a la creació de perruques per a malaltes de càncer, així com altres activitats solidàries centrades en la protecció de la dona i de la infància.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.86.117.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.