Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Maig del 2020
SUCESOS

Detinguda a Torrent per tràfic de drogues una parella que venia des de casa

Els agents han intervingut uns 400 grams de cocaïna i uns 5.000 € que es va localitzar al bany de la vivenda

Agents de la Policia Nacional ahir a la matinada han desmantellat un punt de venda de cocaïna a Torrent i han detingut una parella, una dona i un home, com a presumpta autora de un delicte de tràfic de drogues. Els policies van realitzar un registre al seu domicili on han intervingut uns 400 grams de, a l'sembla, cocaïna, uns 5.000 euros, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil i 4 llibretes amb anotacions de suposades transaccions.

Les investigacions es van iniciar al febrer a l'tenir coneixement els policies d'un possible punt de venda de cocaïna en un domicili de centre de la localitat de Torrent. Durant les investigacions, els agents van descobrir la identitat de les persones que residien a l'habitatge, així com establir diversos dispositius de vigilància en el transcurs dels quals van comprovar que hi havia un elevat tràfec de persones a la mateixa, que després de trucar a el timbre de la porta marxaven amb la seva corresponent dosi de, a l'sembla, cocaïna.

 

Localitzat els diners pel gos policial 

Fruit de la investigació, en la matinada d'ahir els agents van realitzar un registre al domicili, on van detenir la parella i van intervenir uns 400 grams de, a l'sembla, cocaïna, uns 5.000 euros, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil i 4 llibretes amb anotacions de transaccions. Part de la substància intervinguda es trobava a l'interior d'una caixa tancada amb un cadenat, la qual estava encadenada a l'interior d'un canapè abatible.

Una part de els diners intervingut estava amagat sota el moble de lavabo d'un bany que va ser localitzat a l'compteu amb la col·laboració dels guies canins de la Policia Nacional.  Els detinguts, l'home amb antecedents policials, han passat aquest matí a disposició judicial.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.19.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.