Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 05 de Maig del 2020

Torrent viu virtualment la festa a la Mare de Déu dels Desamparats

La confraria prepara vídeos i accions a les xarxes per compartir la devoció amb la patrona

La Confraria Verge Dels Desamparats de Torrent començaria una setmana molt especial, la festivitat de la patrona  de la capital de L'Horta Sud, la Verge dels Desamparats. Davant la suspensió de tots els actes  públics per la pandèmida de Covid-19, des de la Confraria animen a seguir en xarxes socials els actes principals.

 

D'una banda, han compartit un vídeo on es veu tota la celebració dels actes que organitza durant tota la setmana. D'altra banda, animen a tots els torrentins al fet que des de les seues cases posen el seu altar a la verge i així ho puguen compartir les fotos i pujar-les al Facebook de la confraria. D'altra banda, animen a penjar des dels balcons  els cobertors amb la imatge de la "geperudeta", tal com es fa en estos dies i animen als més artistes a recitar poesies i versos en el seu honor. 

 

Des de la confraria també volen fer particip als més xicotets de la casa amb uns dibuixos que han penjat en el seu perfil per que els puguen colorejar i després pujar als perfils dels seus pares. 

 

Per últim, el pròxim diumenge, 10 de maig, se celebrarà la missa major en el seu honor a les 11.30 h, de forma virtual. De manera que tots els fidels podran seguir-la.

 

Declamació de poesíes online

Recordem que la falla Camí Reial ha enviat un correu a les falles de la ciutat per a que les distintes comissions de Torrent puguen viure la festa en honor a la Mare de Déu des de casa. Degut a la situació extraordinària anuncien la suspensió de la celebració del Concurs de Declamació a la Mare de Deu que organitzen al mes de maig, però conviden a que els fallers  declamen les poesies a la Mare de Deu dels Desamparats, durant el cap de setmana del 16 i 17 de maig, i publiquen els vídeos a les xarxes socials amb l'etiqueta #DeclamacióMaredeDeuCamíReial

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.18.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.