Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 03 de Maig del 2020

Les creus de maig omplin els balcons dels torrentins

La falla Cronista va plantejar este repte des de casa amb l'etiqueta #CreusdeMaigTorrent2020

La falla Cronista anunciava la suspensió del concurs de Creus de Maig i ficava en marxa la seua celebració a casa, festa als balcons. La comissió va enviar un comunicat a les falles i associacions on informaven sobre la suspensió del concurs i animàven a fer-les a casa, amb grandària i materials lliures. Ahir i hui els balcons del torrentins es van omplir de creus fetes de paper, de flors natural, de goma eva, fotos i fins i tot llibrets. Les falles que han participat són: Falla Ramón y Cajal, Falla Camí Reial, Falla Sant Valerià, Falla Sant Roc, Falla Lope de Rueda, Falla Carrer Benemérita, Falla Carrer Toledo, Falla Antoni Pardo, Falla de la Plaça, Falla Padre Méndez, Falla Nicolás Andreu, Falla Barri Sant Gregori, Falla Ángel del Alcázar, Falla Reina Sofia i Falla Sedaví. 

 

Per la seua banda, també han participat associacions com ara: Adisto, Therasuit Valencia, Unión Extremeña Torrent i Grup Juvenil Franceco del col·legi La Puríssima de Torrent, que han animat als seus socis o xiquets a fer creus creatives i manualitats amb la família. 

 

Fins i tot, ciutadans a títol individual han fet la seua creu, com ara: Raquel Cervera, Juan Sánchez, Isabel Boza, Lola Miquel Campos i Concepción Puche Soriano. 


Si seguiu en xarxes socials l'etiqueta #CreusdeMaigTorrent2020 podeu vore tots els resultats. Recordem que el concurs de Creus de Maig Raquel Pérez Villa es tracta del primer gran concurs de les falles de la ciutat, que en abril es reunixen ja als casals per pensar i confeccionar estes creus en modalitat de flor natural o manualitats. Així, davant la situació de l'estat d'alarma provocat per la pandèmia de Covid-19 les falles reprenen el nou exercici faller des de casa i l'any que ve se celbrarà el 25é aniversari d'este concurs en les seues dos modalitats. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.218.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.