Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 02 de Maig del 2020

El mercat ambulant de Sant Gregori obri amb mesures sanitàries de protecció

El primer mercat dels dissabtes de Sant Gregori s'ha muntat amb totes les mesures de protecció; i el dels divendres de la torre, donarà començament el dia 8 de maig

Torrent ha celebrat des d’aquest dissabte 2 de maig els mercats de venda no sedentària de proximitat, venent sol productes d’alimentació i de primera necessitat. Per això, hui, dissabte, s'ha celebrat el de Sant Gregori i el dels divendres del mercat central s’iniciarà el dia 8 de maig. Així, l’Ajuntament garantirà el compliment de les mesures sanitàries necessàries per a assegurar la protecció dels torrentins i torrentines enfront del COVID-19, garantint la vigilància de l’espai durant l’horari de funcionament per al compliment de les normes de distanciament social així com per a evitar aglomeracions. Igualment, tota la zona on es tindrà lloc el mercat serà desinfectada, tant abans com després de l’horari d’obertura.

 

D’aquesta forma, el mercat del dissabte s'ha muntat de bon matí, amb dos entrades i eixides, una al carrer Pintor Ribera i una altra en Sant Valerià. La Policia Local ha estat present per tal de controlar el funcionamet del mercat. Per part seua, el mercat del divendres disposarà d’accessos al carrer Baviera (a l’altura de la plaça Colón) i l’altra per Arxipreste Navarros Nogueroles. L’horari de tots dos serà de 9 a 13.30 h.

 

Respecte als llocs de venda, aquests se separaran per una via de trànsit i amb una distància mínima entre ells de 6 metres. Així mateix, estaran situats baix de la vorera, en la mateixa calçada, i en una sola fila. Tant els venedors com els clients hauran de mantenir les mesures de seguretat, que estaran marcades amb cinta adhesiva. Igualment, en l’entrada de cada mercat es disposarà d’un dispensador de desinfectant, el qual serà d’obligat ús per a l’accés a l’espai de compra, i únicament el venedor o venedora del lloc de venda podrà tocar, sempre amb guants i màscara, els aliments o productes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.13.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.