Dissabte, 11 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 10 de Maig del 2024 a les 13:15:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Abril del 2020
ECONOMIA

El mercat dels dissabtes torna al carrer amb mesures de seguetat per la pandèmia

Es controlaran l'aforament amb dues entrades i es desinfectarà abans i després de la finalització del mercat

Torrent torna poc a poc a la normalitat. Este dissabte 2 de maig es tornarà a celebrar el mercat de venda no sedentària de Sant Gregri, i el dia 8 de maig tornarà a la plaça major el mercat de la Torre. Al trobar-se en la fase 0, només es podrà vendre productes d'alimentació i de primera necessitat. L'Ajuntament garantirà el compliment de les mesures sanitàries necessàries per assegurar la protecció dels torrentins i torrentines enfront de l'COVID-19, garantint la vigilància de l'espai durant l'horari de funcionament per al compliment de les normes de distanciament social així com per evitar aglomeracions. Igualment, tota la zona on es tindrà lloc el mercat serà desinfectada, tant abans com després de l'horari d'obertura.

 

Per garantir l'aforament, el mercat de dissabte tindrà dues entrades i sortides, una al carrer Pintor Ribera i una altra a Sant Valerià. Per la seva banda, el mercat de divendres disposarà d'accessos al carrer Baviera (a l'alçada de la plaça Colón) i l'altra per Arxiprest Navarro Nogueroles. L'horari de tots dos serà de 9 a 13.30 h.

 

Distància de 6 metre entre els llocs de venta

Pel que fa als llocs de venda, aquests es separaran per una via de trànsit i amb una distància mínima entre ells de 6 metres. Així mateix, estaran situats sota de la vorera, a la mateixa calçada, i en una sola fila. Tant els venedors com els clients hauran de mantenir les mesures de seguretat, que estaran marcades amb cinta adhesiva. Igualment, a l'entrada de cada mercat es disposarà d'un dispensador de desinfectant, el qual serà d'obligat ús per a l'accés a l'espai de compra, i únicament el venedor o venedora de la parada de venda podrà tocar, sempre amb guants i mascareta, els aliments o productes. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.56.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.