Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 22 de Abril del 2020
POLÍTICA

Generalitat va concedir 504 rendes d'igualtat social abans de la pandemia

Carme Silla destaca la llavor de la Conselleria dirigida per Compromís amb les Polítiques Inclusives

Des de la declaració de la pandèmia per l’Organització Mundial de la Salut, el passat 11 de març, la Generalitat Valenciana i més en concret la Conselleria d’Igualtat, gestionada per la Vicepresidenta Mónica Oltra, ha anat adoptant mesures per tal de protegir el teixit productiu i social valencià. 

Així a Torrent i fins l’11 de març s’havien aprovat 504 rendes valencianes d’inclusió, de les quals 356 ja estan rebent la quantitat econòmica estipulada segons el Decret de Vicepresidència, a més de les 148 pendents que les percebran en breu.

Per a la regidora de Compromís per Torrent, Carme Silla, “són persones i no només una xifra les beneficiàries d’aquesta Renda; cares amb rostre dels nostres veïns i veïnes socialment més sensibles, que han vist com la seua situació personal ja era difícil i que podien haver quedat en un estat crític sense aquestos recursos públics”.

Amb l’actual situació provocada pel COVID-19, des de Vicepresidència de la Generalitat -el passat 17 d’abril- s’ha aprovat addicionalment un nou Decret Llei de mesures de gestió econòmica i financera per a fer front a la crisi iniciada per la pandèmia. Aquest nou Decret amplia les cobertures de protecció social definides fins ara per la Renda Valenciana d’Inclusió, desenvolupant la Renda de Garantia, en les seues dues modalitats de Renda d’Ingressos Mínims i Renda de d’Inclusió Social.

Per a Carme Silla, aquest Decret Llei respon als principis de necessitat, eficàcia, proporcionalitat, seguretat jurídica i transparència, “tan necessaris per a donar compliment a l’interés general, que és el d’atendre les necessitats de les persones”, ha conclòs la regidora de Compromís.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.221.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.