Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de Abril del 2020
FÚTBOL

La lliga de Preferent podria donar-se per acabada deixant al Torrent CF en promoció

Els de Santi Marin, que anaven segons a 7 punts del quart, es podrien jugar la promoció a Tercera del 21 i 28 de juny

Punt i final. La Federació Valenciana de Futbol es planteja donar la lliga de Preferente 2019-20 per acabada. Després del comunicat emés aquest dimarts 14 d'abril sobre la proposta de finalització del campionat en Segona B i Tercera Divisió, la pilota ha quedat en la teulada de les federacions regionals, que s'estan plantejant no disputar els huit partits de lliga que quedaven. La proposta podria avançar la consecució de la promoció per al Torrent *CF, que mancant dos mesos de competició tenia quasi en la butxaca el passe a la promoció d'ascens a Tercera. 



Una de les opcions que es remenen per a la promoció d'ascens a Tercera és que puge un equip dels quatre grups després de jugar-se un play-off entre els quatre primers de cadascun. Segons fonts de la Federació Valenciana de Futbol, no s'executarien els descensos dels equips en la part baixa de la taula i promocionarien 4 equips de preferent a Tercera. En aquest cas, l'any que ve la competició tindria almenys 22 equips en el seu primer any al no baixar cap però hauria de tornar als 20 equips en tres anys. És una proposta que es vol consultar amb els equips per a trobar un consens.  Encara que la proposta de la RFEF per a Segona B i Tercera no afecta a les categories inferiors, s'intentarà que hi haja una fórmula similar per a totes les competicions en el fútbol regional espanyol.

 

Partits en zona neutral i sense public

Mentres tant, els de Santi Marin no perden el temps i continuen entrenant des de casa esperant la decisió i la posibilitat de poder entrenar en el terreny de lloc abans de les finals que es pogueren disputar al mes de juny. Probablement els partis de les finals es realitzen en terreny neutral i sense public. No està decidt el format pero el Torrent CF es podria enfrontar en la primera semifina davant el Sant Marcelí o bé el Borriana de Castelló o un equip d'Alcant.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.144.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.