Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 11 de Abril del 2020
SUCCESSOS

Detingut en el barri Xenillet amb un quilo de marihuana en un taxi

La policía el va parar dins de les llavors de control de la mobilitat i confinament de l'Estat d'Alerta

La Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 31 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els agents van d'interceptar-li una bossa de plàstic en l'interior del qual hi havia més d'un quilo de, pel que sembla, marihuana en cabdells, que va ser intervingut.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció en relació a l'estat d'alarma, van observar a un taxi amb una persona en el seu interior en un carrer del barri de Xenillet de Torrent. Els policies després de donar-li l'alt al taxi, van comprovar que del mateix eixia una forta olor de marihuana, així com van identificar a l'ocupant del mateix que portava una bossa de plàstic.

Els agents li van demanar que obrira la bossa comprovant que en el seu interior hi havia una gran quantitat de marihuana en cabdells, el pes dels quals ascendia a més d'un quilo, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fóra requerit.

Aquesta actuació s'enquadra dins del dispositiu especial de prevenció impulsat des de la Policia Nacional i dissenyat per a garantir la seguretat ciutadana en aquells establiments denominats essencials, com ara supermercats, farmàcies, estancs i altres, agrupant aquests locals en zones de vigilància i en aquells horaris més susceptibles de comissió delictiva durant l'estat d'alarma.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.228.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.