Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Abril del 2020

L'ajuntament repartirà a final de mes mascaretes per les cases

Seran repartides en sobres amb 2 unitats en les bústies de tots els habitatges de la ciutat.

L'Ajuntament ha encarregat a una empresa de Torrent la confecció de màscares homologades, que seran repartides en sobres amb 2 unitats en les bústies de tots els habitatges de la ciutat.

 

L'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, ha fet este comunicat en el seu perfil personal de Facebook i ha afegit que "El repart es produirà durant els deu últims dies del mes. Esperem que tots els veïns facen un bon ús d'elles. Junts superarem aquesta crisi. #QuedatACasa".

 

Altres poblacions de la comarca ja estan fent arribar estes mascaretes al llarg d'esta setmana i la passada, com el cas de Picassent, quan els veïns d'esta localitat van rebre un pack amb una parella de mascaretes amb el slogan "Picassent t'ajuda". Per la seua banda, en altres comarques també s'han ficat en marxa estes mesures: a la Ribera, a Altura es repartiren mascaretes entre els comerços de la ciutat, al igual que en Torís. En Alpuente, a la comarca dels Serrans, donen dos mascaretes per persona empadronada (qui no està empadronat, crida a l'Ajuntament i li proporcionen unes). També Agullent (a la vall d'Albaida) comprà i repartí 450 mascaretes entre els seus majors. Al Camp de Morvedre, Faura va repartir les mascaretes que li va entregar Diputació de València. 

 

Com van explicar des de la Diputació, es distribuiran les 56.000 unitats entre els 266 municipis de la província de València, aplicant una proporcionalitat segons la població. D'aquesta manera, les poblacions de menys de 1.000 habitants han rebut el 100% que els correspon del total de les 100.000 màscares previstes, mentre que els municipis de més de 1.000 habitants han rebut aproximadament la meitat del total previst, que es completarà en els pròxims dies quan estiguen les 100.000 màscares entregades.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.