Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Abril del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Benestar Social amplia el servei "Menjar a Casa" als cap de setmana i festius

S'ha incrementant en més d'un 50% el Servei d'Ajuda a Domicili Municipal. Als 153 usuaris d'aquest servei s'han afegit 83, fins als 236

L'Ajuntament de Torrent ha reforçat el programa "Menjar a Casa" per a persones majors per abastir a les persones majors que no poden eixir de casa des de que es va decretar l'Estat d'Alarma, La delegació de Benestar Social ha ampliat el nombre d'usuaris de el servei "Menjar a casa", que se servia de dilluns a divendres, i que ara també s'oferirà en cap de setmana i festius passant dels 153 usuaris fins a 236. 

"Menjar a casa", que està dirigit a les persones majors de 65 anys, així com aquelles majors de 60 anys en situació de dependència i persones amb discapacitat en situació de dependència o majors de 18 anys que convisquin amb la persona major de 60 anys , consisteix en el repartiment de menjar cuinat i llista per menjar a les pròpies llars. 

A més, fins aquest dilluns s'havien realitzat 1.029 trucades telefòniques també a gent gran, i Protecció Civil ha visitat personalment a aquelles que viuen més allunyades com a disseminats o urbanitzacions. 


Augmenta l'atenció domiciliària    
Durant aquestes setmanes s'han augmentat tots els serveis d'atenció telefònica a la ciutadania a través de l'010, que ha respost a més de 5.400 consultes. Igualment, s'ha augmentat l'atenció domiciliària per a la gestió de processos que requereixen l'assistència presencial, és el cas de l'expedició de l'certificat digital de la ACCV.  Per això, el consistori facilita aquest tràmit a les persones empadronades a Torrent a través del enllaç 'Signatura digital' a la web:www.torrent.es/covid19

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.181.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.