Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Abril del 2020

Torrent celebra el via crucis de Dilluns Sant virtualment

La Parròquia la Assumpció de Torrent ha celebrat a les 19 h. el via crucis i a les 19.30 l’eucaristia, a través del seu canal de Youtube

La Setmana Santa de Torrent es viu a la ciutat virtualment, com ja vam comentar des d’este mitjà. Les parròquies de la ciutat viuen les celebracions, a través de les xarxes socials. Com el cas de la Parròquia la Assumpció de Ntra. Sra., que a través del seu canal de Youtube congrega a 536 subscriptors i molts més fidels en les seues connexions  a l’hora de celebrar misses i celebracions. Hui dilluns Sant ha celebrat el tradicional via crucis a les 19 h. i a les 19.30 l’eucaristia. Este Dilluns Sant era el dia especial per a la Germandat del Sant Sopar, que des de la parròquia de Sant Josep ixia a les 22, amb la seua processó acompanyada per bandes de música de la corporació de granaders de la Verge del Cabanyal i la banda de tambors i cornetes Ntra. Sra. del Redemptor, això com les Germandats de l'Oració de l'Hort, Jesús davant el Sanedrín, Set Paraules, Ecce-Homo i Crucifixió del Senyor.

 

Demà, Dimarts Sant, se celebrarà també a les 19.00 h el via crucis i a les 19.30 h Eucaristia. Per la seua banda, el Dimecres Sant, a les 19.00 h serà el torn de la celebració penitencial i a les 19.30 h Eucaristia. Dijous Sant, a les 19.30 h. Eucaristía «in coena Domini».  Divendres Sant, a les 11.00 h ofici de tenebres i a les 17.00 h celebració de la Passió del Senyor. Dissabte Sant: 11.00 h Ofici de lectures i laudes.

 

Diumenge de Glòria

Finalment el Diumenge de Pasqua a Torrent es viurà sense Encontre Gloriós per primera vegada a la ciutat des de la Guerra Civil, un moment de màxim esplendor de la Setmana Santa torrentina que es viurà de manera reflexiva, a les cases. I també a la parròquia, ja que l’Assumpció des de la nit prèvia celebra la Vigília Pasqual en la Nit de Pasqua, a les 23h; mentre que a les 11.30 h se celebrarà l’Eucaristia solemne del diumenge de Resurrecció. Un Diumenge de Glòria que es preveia plujós, segons Aemet, a finals de la setmana passada, però que finalment pareix que les previsions no donen pluja, però si núvols.

 

Recordem que el divendres, 13 de març, la JCHHSS suspenia la Setmana Santa de 2020 i nombrava a Azucena Guimera com a Reina de L'Encontre de 2021 que repetiria càrrec igual que els germans majors de les germandats de la localitat i el germà major suprem. El seu president, Jose Vicente Yago, emetia un comunicat en el qual declarava suspesos tots els actes públics.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.109.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.