Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Abril del 2020

“Lanzadera Connecta Empleo” de Torrent es posposa a finals de maig

Les inscripcions poden realitzar-se fins al 4 de maig. Les persones interessades en esta activitat gratuïta poden realitzar ja la seua inscripció en la pàgina web www.lanzaderasconectaempleo.es

“Lanzadera Connecta Empleo” és un programa d’orientació laboral per a ajudar i guiar a 20 persones en situació de desocupació a reactivar la seua búsqueda de treball en el mercat actual amb noves tècniques i ferramentes, reforçant les competències transversals i digitals. Estava previst que la nova “Lanzadera Connecta Empleo” de Torrent començara a principis de maig. No obstant això, a causa de la situació excepcional que viu tot el país per la crisi del COVID-19, les entitats promotores del programa han decidit retardar l’inici fins a finals de maig.

 

Per això, el termini d’inscripció s’amplia fins al 4 de maig. Les persones interessades en aquesta activitat gratuïta poden realitzar ja la seua inscripció en la pàgina web www.lanzaderasconectaempleo.es. Així, la nova “Lanzadera Connecta Empleo” de Torrent es durà a terme entre finals de maig i finals de setembre.

 

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefónica, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent, i el cofinançament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES.

 

La capital de l’Horta Sud ha albergat durant els últims anys dos edicions del programa llançadores d’ocupació, en el que han participat quasi mig centenar de persones, de les quals el 60% ha millorat la seua situació laboral, perquè ha trobat treball per compte d’altre en diferents sectors, ha emprés el seu propi negoci, ha ampliat la seua formació o ha realitzat un Certificat de Professionalitat.

 

Qui pot participar?

La”Lanzadera Connecta Empleo” tindrà 20 places, destinades a hòmens i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell formatiu (sense estudis, ESO; Formació Professional, Batxillerat o graus universitaris) i procedir de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

Procés de selecció

Entre totes les persones inscrites, es farà un procés de selecció per a triar als 20 participants finals. El dit procés, en compliment amb el RD d’Estat d’Alarma, es realitzarà de forma online o telemàtica, amb entrevistes per videoconferència o telèfon, en funció de les necessitats o recursos de les persones apuntades al programa.

 

Quines activitats faran?

Els seus participants realitzaran activitats per a millorar la seua ocupabilitat i fomentar la seua inserció laboral: dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i visites a empreses, entre altres.

 

La busca d’ocupació no para pel COVID-19.

“La nostra prioritat és que les persones en situació de desocupació continuen comptant amb accions i mesures que els ajuden a trobar una ocupació. En este nou escenari, anirem prenent mesures que asseguren la continuïtat dels nostres programes i estudiarem noves modalitats perquè esta Llançadora Connecta Ocupació es puguen dur a terme” explica Natalia Serrano, directora de l’Àrea d’Ocupació de Fundació Santa Maria la Real.

 

“Desde Fundació Telefónica tenim el compromís de connectar a les persones a través de la tecnologia i ara aquest deure és més necessari que mai amb la crisi del COVID-19. No volem que ningú es quede arrere, per això, continuem treballant en digital perquè les persones en situació de desocupació puguen seguir formant-se i no perden la seua oportunitat, subratlla Luis Miguel Olivas, director Global d’Ocupabilitat i Innovació Educativa de Fundació Telefónica.”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.39.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.