Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Abril del 2020
POLÍTICA

Vox critica al PSOE per aprobar un pressupost precocinat amb ciutadans abans de la crisi sanitaria

Salvador Benlloch va tindre que asistir al ple municipal de forma telemàtica per el confinament

Vox va criticar durament al partit socialista per aprobar juntament amb ciutadans uns pressupostos "precocinats abans de la crisi sanitaria", i que Ros va voler consumar el acord amb el seu soci abans de tornar a refer un acord per a uns pressupostos més adequats. 

 

Salvador Benlloch, que va intervindre telemàticament, va criticar l'acord per estar "fora de lloc que no té en compte la situació actual". El partit ultra conservador va demanar "la supressió de totes les partides no essencials i la reducció dràstica de la despesa pública, en la qual s'ha sol·licitat la suspensió de les subvencions als grups polítics municipals però també a associacions i entitats no mercantils". També va demanar "la realització dels tests Covid-19 als agents de la Policia Local i sanitaris; així com assegurar que els col·lectius de risc posseeixen els equips de protecció individual (EPI´s)".

El portaveu municipal de Vox, Salvador Benlloch, va manifestar el seu total desacord amb l'aprovació dels pressupostos votats en la sessió plenària; "per considerar-los inadequats i, especialment desactualizados, a causa del moment tan excepcional que vivim. Hem recriminat a l'equip de govern que ha presentat uns pressupostos dirigits a uns pocs, que malgasta els diners dels torrentins en entitats deficitàries i en "rajola", com la ruïnosa compra, manteniment i rehabilitació del Palau Giner-Cortina (1,5 milions d'euros), l'adquisició del Cinema Cervantes (800.000€) o el Palau de Justícia; en subvencions a associacions i organitzacions amb la intenció d'obtindre vots, en el foment del catalanisme i en ONG´s en l'exterior".

"La nostra postura davant aquesta situació tan excepcional no és una altra que, la d'actuar anticipadament a l'efecte de la crisi en les persones i en el teixit empresarial, esmorteint l'impacte econòmic, perquè, en el menor temps possible, es reactive l'economia i com més prompte millor tornem a la normalitat".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.72.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.