Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Abril del 2020

Se suspenen les festes en honor a la Mare de Déu

Els clavaris de 2020 repetiran en el càrrec en 2021

La Junta Directiva de la Confraria de la Mare de Déu dels Desamparats comunica la suspensió de la festa, tal com ha fet constar a través d'un comunicat, que deia:

 

"Davant els fets i situació de confinament que estem patint, la Junta de la Confraria de la Verge dels Desemparats de Torrent vol anunciar que, queden suspesos tots els actes festius en honor de la Verge del pròxim mes de maig de 2020. D'altra banda, es dóna continuïtat a tots els participants de grup de clavaris actual, per a l'organització de les festes de l'any 2021. És el nostre desig que tots us trobeu bé i que la Verge dels Desemparats eleve la nostra pregària a Déu el nostre Pare, en ajuda dels malalts i els més necessitats."

 

Els clavaris van fer l'últim trasllat de la réplica de la imatge a principis de març, el que es corresponia en el trasllat número 19, però una vegada decretat l'estat d'alarma van decidir suspendre la resta de trasllats de la imatge. Van fer una crida a la ciutadania per penjar des dels balcons els tradicionals cubrebalcons amb la imatge de la patrona dels torrentins. Per últim, el 27 de març la Verge va arribar a Alaquàs a casa d'un Clavari i a les 20,30h resaren des de les seues respectives cases el dia tercer de la Novena (AMPARO DELS QUALS PATEIXEN), "una manera d'estar tots junts en aquests moments on la FÉ ha de ser mes forta i on hem d'estar en l'oració mes units que mai...Sota la teua empara ens acollim, Santa Mare De Déu: No menysprees les nostres súpliques en les necessitats, més deslliura'ns sempre de tots els perills. !Oh Verge gloriosa i beneïda...Tot això passarà i ens farà més forts, però de moment hem de quedar-nos a casa. Que la Verge us guarde."- deien al perfil oficial de la Clavaria. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.236.152.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.