Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:16:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 22 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent suprimix el pagament de 300.000 euros en taxes per Coronavirus

Campos anuncia més mesures per a la recuperació quan es conega l'abast de confinament

El portaveu del PSOE, Andrés Campos, ha contestat a la popular Amparo Folgado sobre la necessitat de més mesures econòmiques per a reactivar l'economia després de l'aturada per Coronavirus. El socialista ha recordat a la líder de l'oposició que es deixaran d'ingressar prop de 300.000 euros per *taxas anul·lades i ajornaments de cobrament, i que "es farà el que faça falta, quan faça falta i on faça falta perquè tot torne a la normalitat al més prompte possible". 

Campos ha recordat a Folgado que Torrent "ha anat per davant en la presa de decisions per Coronavirus i ja es va paralitzar el tall de subministraments d'aigua abans que l'ordenara el govern central". Respecte a la presa de més mesures econòmiques, Campos ha assenyalat que "s'estan estudiant tot tipus d'actuacions, però és ràpid per a prendre decisions perquè encara no se sap si el confinament durarà quatre setmanes, sis o més temps", ha dit. Depenent del temps, l'executiu local planteja des de rebaixes en impostos a un gran pla d'inversions o ajudes al comerç local perquè remunte el vol.

El també diputat provincial ha recordat al PP que Torrent "està sent un model en el plantejament contra la crisi i que molts altres ajuntaments ens estan copiant". Campos ha respost que "no és veritat que no s'haja fet res. L'Ajuntament ha anul·lat el cobrament per taxes a terrasses de bars i restaurants, així com els llocs amb plaça fixa en els mercats de divendres i dissabte. També s'està agilitzant el pagament a proveïdors i és retornarà els taxes i preus públics en serveis no prestats".


Transparència informativa

El portaveu socialista ha assenyalat respecte a la petició d'informació sobre coronavirus, que s'ha informat de tot el que conselleria de salut pública ha informat, tenint en compte que la centralització d'informació depén d'aquesta conselleria. També ha assenyalat que la pàgina de l'Ajuntament està donant informació tots els díes i que s'estan enviant notes de premsa "pràcticament cada dia amb informació de la crisi".

Per que respecta a l'oferiment dels agricultors, es ben rebuda pero ja hi ha treballant 20 equips coordinatas amb l'UME i de moment no serien necesaris més mitjans. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.97.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.