Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 22 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

El PP demana baixar el rebut de l'IBI i l'aigua per ajudar a la recuperació per Coronavirus

Folgado suggereix eliminar les inversions en els immobles comprats per a destinar-los a persones

La portaveu del PP de Torrent, Amparo Folgado, ha anunciat que demanarà en la junta de portaveus de dilluns que es revise la proposta de pressupostos pactada per PSOE i Ciutadans per a ajustar-los a la situació de crisi econòmica que generarà el confinament per Coronavirus. La popular ha aclarit que "ser lleial i fer costat al govern de Torrent en aquests moments no és tancar els ulls a la realitat i al que demanen els veïns".

Entre les mesures que planteja es troba "una baixada de l'IBI, baixada de l'aigua i que s'ajorne el període voluntari de pagament. Com ja estan anunciant molts ajuntament. El prioritari enguany serà atendre les necessitats de les persones que ho passaran molt malament, oblidem la compra de terrenys i obtindre superàvit en aigües potables".

Folgado ha demanat que es modifique la proposta de pressupostos encara no aprovada, "s'elimine tota compra de terrenys i actuacions en edificis recentment comprats, ja que no té cap sentit en aquests moments invertir ací. El prioritari serà atendre les necessitats dels *torrentinos més vulnerables".



Transparència informativa

Amparo Folgado també ha demanat transparència informativa en tot el relacionat amb el coronavirus, i ha demanat que com a municipi amb major afectats de València, "que hi haja transparència cada dia i els veïns sàpien el nombre d'afectats per *COVID-19, no sols els que hi ha en l'Asil. És la millor manera de prendre consciència per a quedar-nos a casa". En aquest sentit, també ha demanat que l'Ajuntament inste a la conselleria "a incrementar els test a Torrent a les persones que són a les seues cases, amb símptomes i no saben si tenen o no *coronavirus".

Finalment, també ha demanat escoltar l'oferiment dels *agricutores per a col·laborar amb els seus equips i maquinària, en la desinfecció de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.47.221

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.