Dilluns, 06 de Desembre del 2021

Actualitzada Divendres, 03 de Desembre del 2021 a les 15:35:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Març del 2020

Torrent registra ja 91 casos positius de coronavirus en Santa Elena

57 casos son majors del centre i 34 treballadors del centre. 6 persones estan hopitalitzades i 4 han mort des de l’inici de la pandemia.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut aquest dijous per a actualitzar la informació sobre la incidència del coronavirus en la Comunitat Valenciana i ha prestat atenció a la residència Santa Elena, on hi ha en aquests moments 57 casos positius, 6 d'ells ingressats en un hospital. A més, 34 treballadors han donat positiu també en les proves de coronavirus. Tots es troben estables. El departament de salut està controlant ja la residència, que s'ha reforçat amb 20 professionals d'Infermeria, 34 tècnics i tècniques en cures auxiliars i 2 metges.

 

En total a la Comunitat hi ha 195 nous casos positius, que eleven a 921 el total de casos positius, dels quals 299 es troben hospitalitzats. Dels 195 nous casos positius, 5 es troben a la província de Castelló, 45 a la província d'Alacant i 145 en la de València. De tots ells, 87 són homes i 108 són dones. Per províncies, el nombre total de casos positius és de 59 a la província de Castelló (21 hospitalitzats i 3 en l'UCI), 338 a la província d'Alacant (125 hospitalitzats i 24 en l'UCI) i 522 a la província de València (153 hospitalitzats i 32 en l'UCI). A més, hi ha 2 casos no assignats encara perquè s'estan comprovant les seues dades. El nombre de professionals sanitaris que han donat positiu és de 115.

 

D'altra banda, la consellera ha lamentat el fet que s'hagen produït fins al moment un total de 24 defuncions en la Comunitat Valenciana: 1 a la província de Castelló, 12 en la de València i 11 en la d'Alacant. Al mateix temps, ha anunciat que, fins a les 20.00 hores d'ahir, s'han donat un total de 19 altes, és a dir, 19 persones s'han curat: 1 a la província de Castelló, 7 en la d'Alacant i 11 a la província de València.

 

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 5.341. A més, en el número 900 s'ha atés des de la seua posada en marxa més de 25.300 crides.

 

S'obri la bossa per a professionals jubilats i titulats sense especialitat

La consellera de Sanitat ha anunciat que, a partir d'aquest divendres, 20 de març, estarà oberta la borsa de de treball perquè tots aquells professionals sanitaris jubilats o titulats, encara que manquen d'especialitat, que desitgen ajudar a combatre el coronavirus, puguen fer-ho.

 

"Necessitem tota la col·laboració i ajuda possible en aquesta batalla que estem lliurant tots contra el coronavirus", apuntava Barceló. Per això, aquest divendres es publicarà la corresponent resolució i estarà habilitada la inscripció, que podrà realitzar-se a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat.

 

D'altra banda, la consellera ha explicat que aquest dimecres, 18 de març, es va eliminar la caducitat de les targetes sanitàries que vencien en els pròxims dies (més de 6.000 caducitats programades), perquè no siga necessari acudir a renovar les targetes SIP, amb la finalitat d'evitar així els desplaçaments. Aquesta anul·lació tindrà la duració de dos mesos, però serà ampliable el temps que es necessite.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.212.120.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.