Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Març del 2020

L’Ajuntament recorda que només l’amo de la mascota pot passejar-la

La mascota ha d'estar registrada al nom del que passeja, ha de portar la documentació i han de desinfectar potes, musell, cua i corretja després del passeig

L’Ajuntament de Torrent ha manat informació pels seues canals oficials on recorda algunes informacions referides al passeig de mascotes, davant el decret d’estat d’alarma que viu el país per tal de contindre el contagi de coronavirus.

 

D’entre les mesures més dràstiques recorda que la mascota podrà ser passejada únicament per una persona o, per  exemple, que les forces i cossos de seguretat de l'Estat podran requerir la documentació de la mascota. En este sentit recorda que la mascota ha d'estar registrada al nom del que passeja o el ciutadà haurà de justificar que la persona responsable no pot ocupar-se de la tasca i per això la passeja altra persona acreditada.

 

D’entre les mesures destaca que els propietaris han d’aplicar a l'animal les mesures higièniques corresponents: desinfecció de potes, cua i musell després del passeig, així com desinfecció de la corretja. Es recomana fer ús d'utensilis nous per a animals que no hagen estat en contacte amb possibles persones afectades.

 

Per últim, el consistori recorda que el propietari de la mascota podrà portar-la al veterinari per a vacunes o urgències, independentment del recorregut. Per concloure recordant que no s’ha  d'utilitzar el passeig com a excusa per realitzar pràctiques no autoritzades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.234.124.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.