Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

La comunitat xinesa entrega material sanitari a l'Ajuntament

La comunitat asiàtica resident a Torrent ha fet lliurament de material higiènic i de desinfecció a l'Ajuntament, així com en les dependències de la Policia Local i la Policia Nacional

La comunitat xinesa de Torrent s'ha bolcat amb la crisi que el *Covid19 ha deslligat en la capital de l'Horta *Sud i en la resta del país. Aquest mateix matí han fet lliurament de material higiènic i de desinfecció a l'Ajuntament, així com en les dependències de la Policia Local i la Policia Nacional.
 

Desinfecció d'espais públics
Complint amb les recomanacions i indicacions de Sanitat per a minimitzar els riscos de contagi, es continua amb els treballs de desinfecció en espais públics a l'aire lliure com a zones de jocs infantils, àrees recreatives o zones esportives i entorns d'edificis on es concentra un major nombre de persones com a centres de salut o educatius, iniciats el divendres i desenvolupats durant tot el cap de setmana.

 

A més, aquest matí han arribat a Torrent diverses unitats i camions de la UME (Unitat Militar d'Emergències), per a col·laborar en les tasques de desinfecció en diferents zones i espais públics, així com les portes dels comerços.
 

El Cos de la Policia Local de l'Ajuntament queda sota les ordres directes del Ministeri de l'Interior per a l'adequat compliment de les mesures derivades de l'estat d'alarma. Per a reduir la corba del contagi i vetlar pel compliment de la normativa que limita la circulació de les persones, tenint cada ciutadà la responsabilitat de mantindre's en els seus domicilis, excepte per a excepcions com anar a treballar, comprar o assistir a persones majors o de mobilitat reduïda. Per això, s'han incrementat les patrulles policials pels carrers de la localitat que, d'igual manera, al llarg del matí ha estat supervisant l'accés a supermercats i botigues d'alimentació i productes bàsics.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.104.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.