Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 15 de Març del 2020
CRISI SANITARIA

El contagi per Coronavirus es dispara amb 216 nous positius en la Comunitat

Torrent està pendent dels resultats de 17 anàlisis que es donarien a conéixer en les pròximes hores

La Generalitat no ha oferit hui dades per poblacions en el cas de Torrent. No obstant això, s'espera la comunicació sobre possibles casos. Torrent està pendent dels resultats de 17 anàlisis que es donarien a conéixer en les pròximes hores segons ha pogut saber este periòdic. Ara mateix la província de Valencia registra 104 casos, dels que 54 son de Torrent, la ciutat més afectada per el focus de l'Asil Santa Elena on ja ha mort una dona de 80 anys.

 

En la Comunitat Valenciana s'ha registrat en les últimes hores una mort i 216 nous positius per Coronavirus, per la qual cosa la suma del total de casos actius per Covid-19 ascendeix a 403. La consellera de Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut per primera vegada de manera telemàtica a les 13 hores d'aquest diumenge des de la Conselleria per a fer balanç dels últims contagis. En total, 4 persones han mort en la nostra autonomia pel COVID-19.

 

 

Ros crida a quedar-se a casa desrpés del Estat d'Alerta

L'Alcalde de Torrent ha informat per el seu perfil de facebook de l'Estat d'Alerta i que la Policía Local passa a dependre directament del Ministeri d'Interior. "Des de hui, Policia Local està sota la direcció del Ministeri d'Interior i serà l'òrgan competent per a supervisar el compliment del decret, una mesura que és en benefici de tots i totes. Gràcies per la vostra col·laboració i sentit de la responsabilitat".

 

Ros ha demanat que la gent es quede a casa, de fet, la gran majoría de gent este mati anava a soles per el carrer respectant les mides de seguretat en una ciutat tancada. "Després de la publicació del reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma en tot el país, i atés que se suspén tota activitat comercial excepte excepcions, no hi ha motius en el dia de hui per a transitar per la via pública ni fer ús dels espais públics".


L'Alcade també ha donat les gràcies al personal sanitari després de la emocionant nit d'ahir quan milers de torrentins van eixir al carrer per a fer un aplaudiment per als trebalador de la sanitat, policia, farmacies o treballador de transport i supermercats. "Estem vivint uns dies intensos per al sector sanitari, així com per a tots els treballadors i treballadores del sector públic i del sector comercial, que mantenen actius els serveis essencials, i als quals animem i donem les gràcies per la seua gran labor i per fer possible que puguem superar este moment excepcional".
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.55.19.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.