Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:25:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 14 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent suma els primers 4 nous casos de coronavirus fora de l'Asil Santa Elena

Amb els nous positius informats per Sanitat ja son 53 els infectats i 1 persona morta a la nostra ciutat

El coronavirus ha transpassat la frontera de l'Asil Santa Elena. Segons informacions recabades per este periòdic, ja són 4 les persones amb coronavirus a la ciutat. Ahir es va conèixer la primera víctima mortal amb coronavirus, i hui s'amplia les possibilitats de transmissió a l'entorn de dos col·legis de la ciutat. Els afectats estan aïllats desde fa uns dies.

 

Com cada día, hui s'ha celebrat una nova junta de portaveus amb els portaveus municipals. Desde les 12:30 han estat reunits els portaveus menys Salva Benlloch, de Vox, aïllat per precaució per haber estat en el congrés de la seua formació a Madrid. Durant una hora aproximadament s'ha informat de les mesures i situació en la ciutat. Com es habitual no ha hagut cap roda de premsa posterior ni un comunicat oficial a tota la premsa. 

 

Ros crida a la tranquilitat

L'Alcade de Torrent, que no ha fet cap roda de premsa presencial ni virtual, està fent totes les seues declaracions de momento per xarxes socials i delegant la portavocía en el portaveu socialista Andrés Campos, i el cap de premsa munciipal.  

Hui Ros ha cridat a la tranquilitat per les situacions vivides als supermercats en els darrers dies. "No hi ha cap raó perquè es produïsquen les situacions que s'estan vivint l'els supermercats i botigues d'alimentació. Actuem amb tranquil·litat i serenitat. El proveïment està garantit" 

Al mateix temps, ha recomanat que no es podruisquen concentracions de persones: "No provoquem una exposició al contagi innecessària i continuem confiant en la gran faena que estan desenvolupant totes i tots els professionals sanitaris, als quals enviem tot el nostre suport i agraïment", ha dit l'alcalde. De fet, este matí hi havien policies en el Consum del primer tram de l'Avinguda Al Vedat per altercats. 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.212.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.