Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

STEPV sol·licita la suspensió de les classes a la Conselleria d'Educació

La setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló de la Plana s'ha mantingut la festivitat escolar la setmana que ve, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per reduir la possibilitat de contagi, segons afirmen des de el Sindicat de treballadors i treballadores de l'ensenyament

el Sindicat ha demanat a la Conselleria que decrete la suspensió de les classes almenys per 15 dies, com ha fet avui mateix Catalunya. La setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló de la Plana s'ha mantingut la festivitat escolar la setmana que ve, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per reduir la possibilitat de contagi. I, evidentment, aquesta suspensió s'hauria d'ampliar a totes les localitats del País Valencià.

 

El Sindicat considera que "si estem en un moment de contenció del coronavirus el que cal és mesures efectives també en l'àmbit educatiu, on es produeix una acumulació de centenars d'alumnes en espais reduïts. Per tant, la suspensió de les classes és una mesura recomanada per evitar l'expansió de possibles contagis".

 

A més, el fet que a moltes localitats de València i a Castelló de la Plana ja siga festiu la setmana que ve perquè no s'ha suspés el festiu escolar, "és un bon moment per implantar aquesta mesura al conjunt del País Valencià, ja que la incidència serà menor."

 

A més, el President de la Generalitat ha anunciat aquest matí que "se suspenen les activitats extraescolars educatives". El Sindicat considera que aquesta mesura no serà suficient i per això ha proposat en la Mesa Sectorial d'Educació d'aquest matí i en una comunicació a la Conselleria d'Educació que caldria suspendre les activitats lectives els pròxims 15 dies.

 

També tenim confirmació que s'estan suspenent les activitats de Formació en Centres de Treball (FCT) que tenen lloc en l'àmbit sanitari. Demà no sabem quina nova mesura s'aplicarà en l'àmbit educatiu. Per tant, és millor tallar d'arrel  i no anar prenent mesures parcials diàriament. Esperem que la Conselleria atenga la proposta del Sindicat i decrete la suspensió de les classes durant, almenys, els pròxims 15 dies

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.150.59

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.