Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Conselleria confirma 30 casos de contagi en Santa Elena

En el centre es continuen aplicant els protocols establits, mentre els afectats es recuperen aïllats i degudament tractats a les seues habitacions en el centre, seguint les indicacions de Salut Pública

Conselleria de Sanitat Pública ha elevat a 30 els casos positius de coronavirus en el centre de majors Santa Elena. Es continuen aplicant els protocols establits, mentre els afectats es recuperen aïllats i degudament tractats a les seues habitacions en el propi centre, seguint les indicacions de Salut Pública, segons fonts de conselleria.

 

Des del consistori es continuen adoptant mesures preventives per a fer front al virus i amb les quals minimitzar el seu risc de contagi i propagació. Així, seguint les instruccions de Generalitat, des de hui queden tancats els centres de majors municipals. A més, aquest matí s'han suspés temporalment les activitats a casa de la Dóna i biblioteques municipals.

 

L'alcalde Jesús Ros ha declarat que "la nostra prioritat en aquests moments és protegir la salut pública, per la qual cosa fem una crida a la col·laboració ciutadana des de la responsabilitat i la prudència. Insistim a seguir els consells de prevenció i evitar aquells actes que siguen prescindibles.
Romandre atents a les comunicacions oficials de les autoritats competents i abstindre-us de donar difusió de faules per a evitar l'alarmisme".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.108.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.