Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

El PP demana desinfectar la via pública i els edificis municipals cada dia

Els populars aclareixen que s'han posat al servei de l'equip de govern des de l'inici de la crisi per coronavirus a la ciutat, donant suport a les mesures adoptades

El Partit Popular ha demanat a l'equip de Ros adoptar mesures de prevenció per a protegir a la població en la via pública. En concret, demanen desinfectar la via pública i els edificis municipals cada dia. La portaveu dels populars, Amparo Folgado ja va mostrar el seu suport a l'ajornament de les Falles, encara que va denunciar que, arribava tard i en el pitjor moment per als fallers i tots els agents econòmics que depenen de la celebració de les festes falleres. 

 

Folgado també ha afirmat que "volem agrair a tots els empleats de serveis públics, especialment el sanitari per la labor que estan realitzant en aquests dies, així com volem enviar el nostre suport als afectats per coronavirus a la nostra ciutat i als seus familiars. Confiem plenament en la sanitat pública".
 

A més, en la Junta de Portaveus celebrada ahir, la portaveu del PP va sol·licitar l'ajornament de la comissió i el Ple Extraordinari que anava a celebrar-se dissabte que ve, pel fet que no és urgent aprovar el Pressupost en aquestes condicions i per trobar-se dos membres de la Corporació municipal en aïllament preventiu.
 

En el dia de hui, els populars han realitzat una petició per registre d'entrada de l'Ajuntament en la qual sol·liciten l'adopció de mesures de prevenció, com ara la desinfecció diària d'autobusos municipals i TorrentBici, bancs situats en la via pública, polsadors de semàfors, baranes, agafadors de contenidors i tots aquells elements situats en la via pública que siguen susceptibles de poder tindre contacte amb la població.
 

A més, el PP també proposa la desinfecció diària dels edificis municipals i la desinfecció de tots els col·legis públics aprofitant les vacances escolars de la setmana vinent.
 

Finalment, la portaveu del PP, Amparo Folgado ha sol·licitat a Ros que demane al Govern d'Espanya poder utilitzar el superàvit per a a pal·liar els efectes negatius d'aquesta alerta sanitària, com ara ajornament d'impostos locals, taxes locals, fixació d'ajudes per a la creació d'ocupació si la situació s'agreuja, etc.

 

Per a Folgado "no té sentit que es vaja a destinar el superàvit municipal a comprar edificis i solars, quan ens trobem davant una alerta sanitària en la qual aqueixos diners ha d'emprar-se a pal·liar els efectes econòmics del Coronavirus i protegir a la població de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.173.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.