Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

L'Ajuntament blinda el TDIC pel coronavirus

Es poden veure llargues cues a les portes de l'Ajuntament de persones esperant per a ser ateses en el servei d'atenció al públic de la planta baixa. A més el màxim edil ha convocat una Junta de Portaveus a les 12:30 hores

Després de la notícia dels 12 contagiats en el centre de Santa Elena i després de saber que els dos regidors de VOX van assistir al míting de Vistalegre on Ortega Smith va anar i després va donar positiu del Covid19, per la qual cosa, l'Ajuntament de Torrent ha pres mesures.

 

Una d'elles ha sigut blindar el servei del TDIC només a les persones amb cita prèvia que han d'esperar al carrer el seu torn. A més, els dos regidors de VOX no han acudit a treballar hui i els han recomanat quedar-se a la seua casa fins a una altra ordre.

 

A més, l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha convocat de nou una Junta de Portaveus a les 12.30 per a tractar les mesures a prendre sobre aquest tema i informar de la situació a la resta de partits de l'Ajuntament.

 

Des de l'Ajuntament de Torrent  han emitit un comunicat mitjançant les seues xarxes soocials, "vos preguem no fer cas a tots els missatges i "bulos" que estan estenent-se per WhatsApp i xarxes socials en relació amb el Coronavirus. Evitem l'alarmisme i la difusió de notícies falses. Al llarg del matí vos mantindrem informats de les novetats a través dels canals oficials de Facebook de l'Ajuntament de Torrent i Policía Local de Torrent. 

 

"Ens posem al servei del govern"
El portaveu de Ciutadans, Raúl Claramonte, ha enviat un comunicat a l'alcalde del municipi "per a posar-se a la disposició del govern local per a pal·liar els efectes del coronavirus", ha explicat el portaveu Raúl Claramonte després de conéixer-se que hi ha 12 infectats en una residència de majors del municipi.
 

Segons el regidor, "Cs vol mostrar tot el nostre suport tant a l'equip de Govern com als infectats i els seus familiars, així com als afectats per les precaucions que hi ha hagut que prendre sobre aquest tema". A més, ha explicat, "creiem que la salut de les persones està per damunt de qualsevol altra situació".

 

Per això, ha argumentat, "entenem la decisió d'ajornar les Falles, però ho lamentem perquè és una festa molt important a Torrent". Finalment, ha subratllat, "en aquests moments d'incertesa, és necessari conscienciar a la població que s'ha de mantindre la calma i no ha de condir el pànic".

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.187.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.