Diumenge, 12 de Juliol del 2020

Actualitzada Dissabte, 11 de Juliol del 2020 a les 16:13:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Març del 2020

POLÍTICA

"Rebutjada" la moció de VOX per a instal·lar dos semàfors al carrer Pare Méndez

El partit d'Abascal ha denunciat que el PSOE, Ciutadans i Compromís va votar en contra de regular el trànsit en els encreuaments al carrer Caixa d'Estalvis amb Pare Méndez i Plaza Unión Musical i al carrer 6 de Desembre amb Pare Méndez

VOX ha volgut denunciar el rebuig i per tant, la no aprovació, d'una moció que es va presentar en el passat ple ordinari de març d'una moció en la qual es demanava la instal·lació de dos semàfors per a regular el trànsit en els encreuaments al carrer Caixa d'Estalvis amb Pare Méndez i Plaza Unión Musical i al carrer 6 de Desembre amb Pare Méndez.

 

Finalment la moció no va tirar avant gràcies als vots en contra de PSOE, CS i Compromís, segons relata VOX. A més, des de la formació ultraconservadora, "aquesta moció va ser rebutjada malgrat tindre un informe tècnic favorable del mateix Ajuntament. Rebutjada pels anomenats socialistes del PSOE, pels anomenats compromesos amb les persones, COMPROMIS i per aquells que diuen preocupar-se pels Ciutadans, Ciudadanos.

 

Un altre tema que va tractar VOX en el ple va ser la moció per a crear una campanya de neteja de la ciutat. "Realitzem un reportatge fotogràfic sobre aquest tema; si bé i sense saber el motiu, la nostra moció no va ser inclosa per al seu debat en l'últim Ple, malgrat haver-la registrat en termini. Potser no li va agradar al Sr. Alcalde que li indicaren que la ciutat no està neta; i quan el nostre regidor de VOX li va preguntar sobre els motius pels quals no havia sigut inclosa en l'ordre del dia, el silenci va ser seguit d'un, ja se li contestarà".

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.234.241.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.