Dimecres, 01 de Abril del 2020

Actualitzada Dimecres, 01 de Abril del 2020 a les 21:08:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Març del 2020

POLÍTICA

Torrent aprova crear el Consell de la Dona

La moció de Compromís va comptar amb el suport dels grups del PSPV, PP i Cs. El funcionament del Consell no tindrà cap cost econòmic per l’Ajuntament de Torrent

Arran la reivindicació efectiva dels drets de les dones, que té com a data assenyalada el 8 de març, l’Ajuntament de Torrent va aprovar ahir la creació del Consell de la Dona de Torrent, com a altaveu de participació de les dones en les polítiques efectives per a aconseguir la plena igualtat entre gèneres.

 

La creació d’aquest Consell naix d’una moció de Compromís, presentada el dia 24 de febrer i aprovada al Ple d’ahir 5 de març, per 23 de les 25 regidores i regidors que componen l’arc polític municipal.

 

“Amb la creació d’aquest òrgan participatiu es pretén dinamitzar la lluita per la igualtat efectiva entre hòmens i dones a la nostra ciutat”, ha expressat la regidora Carme Silla.

 

El Consell de la Dona es conforma per a treballar accions consensuades entre els components del teixit associatiu de Torrent, implicant les plataformes cíviques, empresarials, comercials, sindicals i el món fester; amb l’objectiu de conscienciar i avançar en la igualtat efectiva entre gèneres a nivell sociològic; tant cultural com econòmic.

 

Carme Silla ha conclòs remarcant que aquest Òrgan necessita elaborar les seues normes de funcionament amb immediatesa, amb l’objectiu  que comence a servir a la Societat, evitant la demora en el temps per qüestions burocràtiques o d’interessos polítics.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.29.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.