Dimecres, 08 de Juliol del 2020

Actualitzada Dimarts, 07 de Juliol del 2020 a les 18:20:27 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Març del 2020

POLÍTICA

VOX acusa l'esquerra de polititzar el Dia de la Dona

La formació d'Abascal lamenta que, "l'esquerra estiga convertint la noble causa de la igualtat entre sexes en una campanya viciada per la ideologia sectària i excloent"

VOX a Torrent s'ha volgut unir a les celebracions del Dia Internacional de la Dona rememorant les històries de "sacrifici i assoliments d'admirables dones que, gràcies a elles, les dones i homes espanyols tenim els mateixos drets i obligacions". Però també s'han lamentat que "l'esquerra estiga convertint la noble causa de la igualtat entre sexes en una campanya viciada per la ideologia sectària i excloent".

 

Per a la formació d'Abascal han volgut recalcar que "rebutgem la desigualtat i la discriminació que el consens progressista ha volgut convertir en dogma indiscutible, vinculant a les dones a la inferioritat i als homes a una condició de criminal que no té precedent". En VOX, "les dones són lliures, independents i capaces i no permetrem que ens col·lectivitze cap quiosquet feminista".

 

De la mateixa manera, VOX TORRENT es va oposar a la creació del Consell dels Dons, a proposta de Compromís, "perquè ja existeix la Casa de la Dóna a aquest efecte". "Un dels sorprenents motius que esgrimeixen per a la creació d'aquest Consell és que "Torrent està urbanísticament masculinitzat i convindria revertir aquesta situació". Constatem una vegada més, "l'obsessió contínua de l'esquerra per crear i multiplicar ens costa dels diners públics".
 

"Fa mesos que realitzem peticions"
Després del ple ordinari del mes de març VOX ha volgut denunciar el que per a ells és una falta de respostes per part de l'equip de govern. "Fa mesos que realitzem peticions, hem emprat els llits formals, hem respectat els terminis de resposta, fins hem arribat a desenvolupar cert nivell de paciència i alta tolerància a la frustració; no obstant això, en el ple de març, que optem per preguntar directament als regidors de l'equip de govern, el protector en forma d'Alcalde, va impedir que respongueren a les nostres demandes; fins i tot se'ns va denegar una segona intervenció en precs i preguntes; fulminant així el dret a expressar-nos".

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.173.48.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.