Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Febrer del 2020
SUCESSOS

Detinguda una parella per vendre droga des de casa

Es van intervenir 89 plantes de marihuana, amb tots els utensilis necessaris per al seu cultiu, a més d'heroïna, cocaïna i haixix

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de Torrent a un matrimoni de 42 i 35 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Es van intervindre 89 plantes de marihuana, amb tots els utensilis necessaris per al seu cultiu, a més d'heroïna, cocaïna i haixix.

 

Les investigacions es van iniciar a l'inici de l'any, en tindre coneixement els policies que en un habitatge de la localitat de Torrent es podrien estar venent substàncies estupefaents. Durant les investigacions, van constatar el tràfec de persones, que entraven i eixien d'aquest habitatge contínuament, així com van identificar a l'habitant i principal sospitós.

 

A conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar que es tractava d'un matrimoni que es dedicava a la venda de diferents substàncies estupefaents, perquè van realitzar una entrada i registre en el domicili on van detindre a la parella i van localitzar una plantació de marihuana amb 89 plantes, ventiladors, tubs de ventilació, aire condicionat i altres articles necessaris per a aquesta mena de plantacions.

 

En el registre també van confiscar pel que sembla heroïna, cocaïna, haixix i restes de diverses substàncies mesclats amb terra. Cal destacar que diversos grams de diferents substàncies es van localitzar a la terrassa de la planta baixa d'un veí, ja que els investigats van intentar desfer-se de la mercaderia quan van entrar els agents.

 

Els detinguts, amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó i l'altre va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.229.124.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.