Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Febrer del 2020
POLÍTICA

Compromís acusa els socialistes d'ocultar les retribucions de VOX

Segons la coalició valencianista, la web municipal publica el salari de la majoria de formacions, així com les retribucions de l'alcalde, però no mostra les del partit ultradretà

Compromís ha denunciat en un comunicat que la web municipal publica el salari de la majoria de formacions, així com les retribucions de l'alcalde, però "no mostra les del partit ultradretà". Des de la coalició recorden que la normativa de transparència obliga les administracions a publicar les retribucions dels òrgans de govern.
 

Des del grup municipal de Compromís pregunten "si el govern de Jesús Ros té alguna cosa a ocultar, sembla que VOX està cobrant els favors que li ha fet en el passat". També han recordat que no és la primera vegada que mostren una sintonia entre les dues formacions; l'any passat aprovant modificacions de crèdit per valor d'1.246.080 euros, o amb el vot a favor de la pujada en el rebut de l'aigua.
 

Les lleis de transparència, estatal i valenciana, obliguen en el seu article 9 quin els ajuntaments han de publicar totes les retribucions públiques dels responsables polítics dels ens locals. "És impossible saber que estan cobrant de l'erari públic els regidors de VOX i la meitat del grup municipal de Ciutadans" han assenyalat.
 

Els currículums dels regidors
Finalment, també han recordat que la normativa de transparència obliga, addicionalment, a publicar el currículum dels regidors en la web municipal, on actualment continuen sense aparéixer el corresponent als regidors de Ciutadans més el d'una regidora del Partit Popular.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.134.107

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.